|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:54 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania mnie też smutno.
i zimno. .__. ehh wachania nastroju sa zle xp Cholera dzis jakas popieprzona jestem xp * ciekawe co bylo w tej cherbacie... * herbacie*
ja jestem przed TYMI dniami :/ nienawidze sie. raz jestem wesoła. raz smutna. raz mam odjebke. a raz bym wszytkich pozabijała za ten tepy wyraz twarzy stare
h o r m o ny sieją z u o Aaaa nie u mnie to co innego sweatdrop poprostu zblizaja sie cieplo i znowu bede jezdzic i juz mi odwala sweatdrop zachowuje sie wszedzie jak dziecko z 1 klasy, a pozniej siedze nic nie mowie, albo zasypiam jakby nigdy nic stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:55 am
Ntsumi_Aya Smutno? .___. To pewnie przezemnie, wiedziałam gonk *tuli tuli* whee A gdzie tam ! xp ty mi zawsze humor poprawiasz xd ( no dobra prawie zawsze XD ). Ale dalej jest mi smutno .__. * przytula Aye * kabelki... gdzie sa kabelki ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:56 am
Yo my ***** xd Looo ninja zaraz bedzie spadac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:57 am
pafnuc Ntsumi_Aya pafnuc A Tribe Called Quest [Midnight Marauders #06] Electric Relaxation [4:03] cool witam wink czesc mloda... dawo cie nie widziałam sweatdrop kiedy zmieniłeś ksywke? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:58 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania mnie też smutno.
i zimno. .__. ehh wachania nastroju sa zle xp Cholera dzis jakas popieprzona jestem xp * ciekawe co bylo w tej cherbacie... * herbacie*
ja jestem przed TYMI dniami :/ nienawidze sie. raz jestem wesoła. raz smutna. raz mam odjebke. a raz bym wszytkich pozabijała za ten tepy wyraz twarzy stare
h o r m o ny sieją z u o Aaaa nie u mnie to co innego sweatdrop poprostu zblizaja sie cieplo i znowu bede jezdzic i juz mi odwala sweatdrop zachowuje sie wszedzie jak dziecko z 1 klasy, a pozniej siedze nic nie mowie, albo zasypiam jakby nigdy nic stare yhm. jak u mnie co innego to tylko z miłości XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:59 am
Rin_Youkai Yo my ***** xd Looo ninja zaraz bedzie spadac ninja white ***** idzie sie wziac i wreszcie umyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:02 am
bum szaka laka pokasz swego ptaka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:05 am
Witam ninja No nic, też muszę lecieć, bo nigdy nie napisze tego *(@^## wypracowania z polskego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:07 am
Ntsumi_Aya Witam ninja No nic, też muszę lecieć, bo nigdy nie napisze tego *(@^## wypracowania z polskego xp kurde a chcialam na ciebie usiasc xp i co ja teraz zrobie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:07 am
BeeWolf_san bum szaka laka pokasz swego ptaka. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:08 am
Karnaaa Ntsumi_Aya Witam ninja No nic, też muszę lecieć, bo nigdy nie napisze tego *(@^## wypracowania z polskego xp kurde a chcialam na ciebie usiasc xp i co ja teraz zrobie crying na mnie! na mnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:10 am
EvilYuki BeeWolf_san bum szaka laka pokasz swego ptaka. xd Puci Puci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|