|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:33 am
___ ___ niedobrze.. oj niedobrze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:36 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ja wiedzialam, ze tak bedzie... * w koncu ma cos ze mnie XD * ninja Oj tak... ninja ~range, byee wink Do szpiegowania przystap! ninja Ale ja wiedzialam, ze tak bedzie! Ja wiedzialam... Ty wiesz co... Uch, nie dzisiaj, źle się czuje blaugh whee Co mam wiedzieć? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:37 am
Ty wiesz.. ty wiesz ninja . Muahahah +^+, ja juz znam swoja mala Aye ja juz znam... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:39 am
Rin_Youkai Ty wiesz.. ty wiesz ninja . Muahahah +^+, ja juz znam swoja mala Aye ja juz znam... ninja Taa... ? ;> I tak się nie domyślam blaugh zreszta potrzebuje jakiegos pomyslu na wypracowanie whee mam pustke w głowie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:39 am
Lavagetas_heqetai Franka- nie denerwuj sie- dostaniesz kwiatek cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:41 am
A Tribe Called Quest [Midnight Marauders #06] Electric Relaxation [4:03]
cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:43 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ty wiesz.. ty wiesz ninja . Muahahah +^+, ja juz znam swoja mala Aye ja juz znam... ninja Taa... ? ;> I tak się nie domyślam blaugh zreszta potrzebuje jakiegos pomyslu na wypracowanie whee mam pustke w głowie xp a mi sie smutno zrobilo i juz! cry * podlamany ninjia to slaby ninjia ninja * Napisz hmm... napisz... napisz... o wywozie zanieczystosci stalych xd Dalej mi smutno.. .___. i dalej... idalej i tak dalej .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:44 am
pafnuc A Tribe Called Quest [Midnight Marauders #06] Electric Relaxation [4:03] cool witam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:46 am
mnie też smutno.
i zimno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:47 am
Ntsumi_Aya pafnuc A Tribe Called Quest [Midnight Marauders #06] Electric Relaxation [4:03] cool witam wink czesc mloda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:48 am
Terrorystka Frania mnie też smutno.
i zimno. .__. ehh wachania nastroju sa zle xp Cholera dzis jakas popieprzona jestem xp * ciekawe co bylo w tej cherbacie... *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:50 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania mnie też smutno.
i zimno. .__. ehh wachania nastroju sa zle xp Cholera dzis jakas popieprzona jestem xp * ciekawe co bylo w tej cherbacie... * herbacie*
ja jestem przed TYMI dniami :/ nienawidze sie. raz jestem wesoła. raz smutna. raz mam odjebke. a raz bym wszytkich pozabijała za ten tepy wyraz twarzy stare
h o r m o ny sieją z u o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:51 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania mnie też smutno.
i zimno. .__. ehh wachania nastroju sa zle xp Cholera dzis jakas popieprzona jestem xp * ciekawe co bylo w tej cherbacie... * herbacie*
ja jestem przed TYMI dniami :/ nienawidze sie. raz jestem wesoła. raz smutna. raz mam odjebke. a raz bym wszytkich pozabijała za ten tepy wyraz twarzy stare
h o r m o ny sieją z u o nasza eMka dorasta.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:53 am
pafnuc Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania mnie też smutno.
h o r m o ny sieją z u o nasza eMka dorasta.... crying xp xd *czochru czochr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:53 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ty wiesz.. ty wiesz ninja . Muahahah +^+, ja juz znam swoja mala Aye ja juz znam... ninja Taa... ? ;> I tak się nie domyślam blaugh zreszta potrzebuje jakiegos pomyslu na wypracowanie whee mam pustke w głowie xp a mi sie smutno zrobilo i juz! cry * podlamany ninjia to slaby ninjia ninja * Napisz hmm... napisz... napisz... o wywozie zanieczystosci stalych xd Dalej mi smutno.. .___. i dalej... idalej i tak dalej .__. Smutno? .___. To pewnie przezemnie, wiedziałam gonk *tuli tuli* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|