|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:21 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * wylania sie z ciemnosci * Ninja wita ninja * obkreca sie kilka razy w okol niego i wskakuje na pole obserwacyjnie ( czyt. szafe ) skad czeka na rozkazy. ( ide odkurzyc pokoj xd ) całkiem jak moj brat... tak... wlasnie od dzis stalam sie ninja ninja * to tu jeszcze jestem spokojna, ale w liceum to chciali mnie do psycholog wyslac ninja . NEWER! jestem zdrowa... tylko troche przemeczona XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Ole Del- bardzo long ;] opowiadaj co tam u Ciebie : ) hey Twist :* ^^ mraf mraf*wlaz pod koszule* whee 4laugh heart sie pozmienialas... wszyscy sie pozmieniali... tylko ja taki stary... ale za to jaki jary *kleps* heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania hola muchacho! mrgreen que tal guapito? mrgreen podaj mi piwo lepiej ; D ale beszt crying *rzuca mu niedbale puszke pod nogi* mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:22 am
Wielki_Albatros program Silnia;
uses crt;
var x, y, i: integer; begin writeln ('wpisz liczbe x aby otrzymac x!'); readln (x); y:=2; i:=2; repeat i:=i+1; y:=y*i; until i=x; writeln ('x! wynosi ', y ); readkey; end. silnie masz nad drugim mi sie nie hcce myslec podobnie tylko musisz zrobic algorytm szukania miejsc zerowych funkcjii kwadratowej kia wielkie dzieki ^^ biggrin >tuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii< a jakbys miało czas to funkcje bys mi na PM wysłało???????? cio cio???????????????????????????????????????? Dzieki wielkie ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:24 am
Omega Sun tunczyka mozna zastapic drobno pokrojona szyneczka 3nodding Przetestowalam wiele wariantow wink Kocham gotowac i tworzyc wlasne przepisy heart Ja sie przyznam, ze wszystko co robie i przestaje miec smak ( a tak jest prawie zawsze XD ) to zostaje posypane jarzynka. Jarzynka najlepsza na wszystko, jarzynka prawde Ci powie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:25 am
Delein Lavagetas_heqetai Ole Del- bardzo long ;] opowiadaj co tam u Ciebie : ) hey Twist :* ^^ Aj u mnie co? maturka za pasem, wakacje tuz tuz, jestem wiecznie glodna, mam dosc zimy, wiec przynajmniej tu postanowialm kreowac sie wiosennie, mam dosc szkoly....to tak w skrocie :] A u ciebie co slychac? ja to tak samo tylko ze sesja zamiast matury ; ] a poza tym to tak jakos sie ciagnie i gdyby nie ten snieg to nawet bym sie usmiechnal Rin- nie znam cie ale na pierwszy rzut oka dziwna jestes. Twist- no ba ; ]
Franka- nie denerwuj sie- dostaniesz kwiatek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:26 am
Rin_Youkai Omega Sun tunczyka mozna zastapic drobno pokrojona szyneczka 3nodding Przetestowalam wiele wariantow wink Kocham gotowac i tworzyc wlasne przepisy heart Ja sie przyznam, ze wszystko co robie i przestaje miec smak ( a tak jest prawie zawsze XD ) to zostaje posypane jarzynka. Jarzynka najlepsza na wszystko, jarzynka prawde Ci powie ninja a ja nie lubie takich mieszancow wink wole swieze, pachnace ziolka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:27 am
Ja wiedzialam, ze tak bedzie... * w koncu ma cos ze mnie XD * ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:28 am
Dobra musze isc papa Ludziczki heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:28 am
Lavagetas_heqetai Rin- nie znam cie ale na pierwszy rzut oka dziwna jestes. Dzis kazdy mi to mowi xd , ale nie zapominajmy o pracy ninja ninja * poprawia maske na twarzy *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:30 am
Rin_Youkai Ja wiedzialam, ze tak bedzie... * w koncu ma cos ze mnie XD * ninja Oj tak... ninja ~range, byee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:31 am
Omega Sun a ja nie lubie takich mieszancow wink wole swieze, pachnace ziolka heart Ja jedynie uzywam tego bo to dla mnie najbezpieczniejsze ( i dla zjadaczy XD ). Jedyne co mi wychodzi to taki tort z wodka i orzechami ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:32 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ja wiedzialam, ze tak bedzie... * w koncu ma cos ze mnie XD * ninja Oj tak... ninja ~range, byee wink Do szpiegowania przystap! ninja Ale ja wiedzialam, ze tak bedzie! Ja wiedzialam... Ty wiesz co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|