|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:00 am
Omega Sun Delein Omega Sun a skoczysz do sklepu zrobic omci zakupy skoro juz tak latasz? Bo mi sie nie chce, a mam ochote na cos niezdrowego i kalorycznego na kolacyjke ninja Blagam was, tylko nie o jedzeniu...od 17:20 nic nie jadlam... gonk To rzeczywiscie bardzo dlugo wink ale rozumiem Cie, bo sama mam dzisiaj jakis dziwny apetyt i wciaz cos podjadam... a mi sie wlasnie dzis nic nie chce jesc xp Jestem inna! cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:00 am
Rin_Youkai Sie robi ninja * niezdrowe i kaloryczne czyli to co lubimy najbardziej* * wyslizguje sie z pokoju i znika na 10 minut , w reku trzyma torbe z chipsami, czekolada, rodzynkami, ananasami, batonikami, cukirkami itp itp xd * Ozesz! W sklepie jakas babcia stala przede mna co nawet ninji nie przepuscila ninja a majonez przynioslas? To zrobimy paste z tunczyka ninja nie przepuscila ninji? co za bezczelnosc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:01 am
Omega Sun Delein Omega Sun a skoczysz do sklepu zrobic omci zakupy skoro juz tak latasz? Bo mi sie nie chce, a mam ochote na cos niezdrowego i kalorycznego na kolacyjke ninja Blagam was, tylko nie o jedzeniu...od 17:20 nic nie jadlam... gonk To rzeczywiscie bardzo dlugo wink ale rozumiem Cie, bo sama mam dzisiaj jakis dziwny apetyt i wciaz cos podjadam... Rozmawialm wlasnie z Adwokatem przez skajpa i on mi robi na zlosc- je i przy tym mlaszcze i jeszcze opowiada jakie to ma dobre zarcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:01 am
Wielki_Albatros renge_karen Terrorystka Frania problem w tym, że nie chce mi sie ruszac dupy, żeby se zrobic coś do żarcia XP jestem l e n i e m. ja mam lekcje robic i nie robie bo mi sie nie chce i wole z wami "gadac"..... a zarcia jak mi sie nie chce robic to nie robie i chodze głodna ^^
O a wie ktos jak w Turbo Pascaly zrobic funkcje kradratowa i Silnie???moze... wink w czym problem? ..............yyyyyyy...... No chodzi o to by zrobic w programie Turbo Pascal jakis dowlony program z działajaca Silnia a w drugim ma działac Funkcja Kwadratowa.... to tyle....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:03 am
Delein Rozmawialm wlasnie z Adwokatem przez skajpa i on mi robi na zlosc- je i przy tym mlaszcze i jeszcze opowiada jakie to ma dobre zarcie... a Ty nie jestes w domku? Zrob sobie jakies jedzonko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:05 am
Omega Sun Rin_Youkai Sie robi ninja * niezdrowe i kaloryczne czyli to co lubimy najbardziej* * wyslizguje sie z pokoju i znika na 10 minut , w reku trzyma torbe z chipsami, czekolada, rodzynkami, ananasami, batonikami, cukirkami itp itp xd * Ozesz! W sklepie jakas babcia stala przede mna co nawet ninji nie przepuscila ninja a majonez przynioslas? To zrobimy paste z tunczyka ninja nie przepuscila ninji? co za bezczelnosc wink majonez... yyyy OZ! * ucieka w ciemnosc i wraca z majonezem * Ta jest ! Majonez dostarczony!, ale ja nie mam pojecie jak sie robie paste __ __
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:05 am
Omega Sun Delein Omega Sun a skoczysz do sklepu zrobic omci zakupy skoro juz tak latasz? Bo mi sie nie chce, a mam ochote na cos niezdrowego i kalorycznego na kolacyjke ninja Blagam was, tylko nie o jedzeniu...od 17:20 nic nie jadlam... gonk To rzeczywiscie bardzo dlugo wink ale rozumiem Cie, bo sama mam dzisiaj jakis dziwny apetyt i wciaz cos podjadam... od 17.20? phi. ja od 13 -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:06 am
Omega Sun Rin_Youkai Sie robi ninja * niezdrowe i kaloryczne czyli to co lubimy najbardziej* * wyslizguje sie z pokoju i znika na 10 minut , w reku trzyma torbe z chipsami, czekolada, rodzynkami, ananasami, batonikami, cukirkami itp itp xd * Ozesz! W sklepie jakas babcia stala przede mna co nawet ninji nie przepuscila ninja a majonez przynioslas? To zrobimy paste z tunczyka ninja nie przepuscila ninji? co za bezczelnosc wink Ciebie nie przepusciła a przedemnie potrafiła sie jeszcze wepchac jak mnie tacy denerwuja >< byłabym tam babcie portmanetka zabiłam ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:07 am
Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai Sie robi ninja * niezdrowe i kaloryczne czyli to co lubimy najbardziej* * wyslizguje sie z pokoju i znika na 10 minut , w reku trzyma torbe z chipsami, czekolada, rodzynkami, ananasami, batonikami, cukirkami itp itp xd * Ozesz! W sklepie jakas babcia stala przede mna co nawet ninji nie przepuscila ninja a majonez przynioslas? To zrobimy paste z tunczyka ninja nie przepuscila ninji? co za bezczelnosc wink majonez... yyyy OZ! * ucieka w ciemnosc i wraca z majonezem * Ta jest ! Majonez dostarczony!, ale ja nie mam pojecie jak sie robie paste __ __ (tak sie składa ze przed chwila jadłam tuńczyka mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:07 am
renge_karen ..............yyyyyyy...... No chodzi o to by zrobic w programie Turbo Pascal jakis dowlony program z działajaca Silnia a w drugim ma działac Funkcja Kwadratowa.... to tyle.... poczekaj z 10 min...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:08 am
Omega Sun Delein Rozmawialm wlasnie z Adwokatem przez skajpa i on mi robi na zlosc- je i przy tym mlaszcze i jeszcze opowiada jakie to ma dobre zarcie... a Ty nie jestes w domku? Zrob sobie jakies jedzonko Mam juz kolacje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:11 am
Terrorystka Frania (tak sie składa ze przed chwila jadłam tuńczyka mrgreen ) Jak mozesz sledzic zycie Ninji ninja !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Omega Sun Delein Rozmawialm wlasnie z Adwokatem przez skajpa i on mi robi na zlosc- je i przy tym mlaszcze i jeszcze opowiada jakie to ma dobre zarcie... a Ty nie jestes w domku? Zrob sobie jakies jedzonko Mam juz kolacje mrgreen DObrze! Bardzo dobrze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:12 am
Rin_Youkai majonez... yyyy OZ! * ucieka w ciemnosc i wraca z majonezem * Ta jest ! Majonez dostarczony!, ale ja nie mam pojecie jak sie robie paste __ __ bo to omciowy, autorski przepis. Trzeba dokładnie zetrzec na tarce 4 jajka na twardo, dodac puszke tunczyka w oleju (olej w ktorym byl tez mozna), pol puszki kukurydzy, dodac sol duzo pieprzu, majonez i musztarde. Mozna smarowac kanapeczki, podawac np do krakersow albo po prostu jesc jak salatke. Skladniki sa proste, robi sie szybko ale gwarantuje, ze jest pyszniutkie heart No i mozna swobodnie operowac dodatkami, czyli dorzucac inne skladniki wg uznania 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|