|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:42 am
problem w tym, że nie chce mi sie ruszac dupy, żeby se zrobic coś do żarcia XP jestem l e n i e m.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:42 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai Podzielam zdanie co do upowrzechniania swojego biustu ninja a ja jestem zboczencem i eksibicjonistka, wiec go pokazuje. HA! whee JA nie mam nic przeciwko jak ktos to robi xd Ja generalnie nie mam oporow, ale forum chyba nie jest najodpowiedniejszym miejscem do pokazywania swoich cyckow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:43 am
Delein Ja generalnie nie mam oporow, ale forum chyba nie jest najodpowiedniejszym miejscem do pokazywania swoich cyckow... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:45 am
Wielki_Albatros Omega Sun Wielki_Albatros to moze dasz zdjecie wink nie bij...zdjecia tylko dla wybranych... wink nie zostales wybrany blaugh bo jestem złym mułem? to nie... nie, bo jeszcze mi sie nigdy zadne nie podobalo i nie lubie ich rozpowszechniac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ja generalnie nie mam oporow, ale forum chyba nie jest najodpowiedniejszym miejscem do pokazywania swoich cyckow... cii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania problem w tym, że nie chce mi sie ruszac dupy, żeby se zrobic coś do żarcia XP jestem l e n i e m. To ja ninja zrobie Ci ninja * wskakuje w stroj ninji i zaczyna sie przemykac do kuchni * .... 5 minut pozniej XD * wslizguje sie obok Emki i wyciaga Torta ninja Bo taka byla wola ninji ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:46 am
Wielki_Albatros EvilYuki Rin_Youkai Podzielam zdanie co do upowrzechniania swojego biustu ninja a ja jestem zboczencem i eksibicjonistka, wiec go pokazuje. HA! whee klask klask klask popodrzucał bym ciebie ale się spusz... cię upuszcze sweatdrop neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:47 am
Omega Sun Wielki_Albatros Omega Sun Wielki_Albatros to moze dasz zdjecie wink nie bij...zdjecia tylko dla wybranych... wink nie zostales wybrany blaugh bo jestem złym mułem? to nie... nie, bo jeszcze mi sie nigdy zadne nie podobalo i nie lubie ich rozpowszechniac bede grzeczny i ci odpuszcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:48 am
Rin_Youkai To ja ninja zrobie Ci ninja * wskakuje w stroj ninji i zaczyna sie przemykac do kuchni * .... 5 minut pozniej XD * wslizguje sie obok Emki i wyciaga Torta ninja Bo taka byla wola ninji ninja a skoczysz do sklepu zrobic omci zakupy skoro juz tak latasz? Bo mi sie nie chce, a mam ochote na cos niezdrowego i kalorycznego na kolacyjke ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:49 am
Omega Sun Rin_Youkai To ja ninja zrobie Ci ninja * wskakuje w stroj ninji i zaczyna sie przemykac do kuchni * .... 5 minut pozniej XD * wslizguje sie obok Emki i wyciaga Torta ninja Bo taka byla wola ninji ninja a skoczysz do sklepu zrobic omci zakupy skoro juz tak latasz? Bo mi sie nie chce, a mam ochote na cos niezdrowego i kalorycznego na kolacyjke ninja Blagam was, tylko nie o jedzeniu...od 17:20 nic nie jadlam... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:51 am
Terrorystka Frania problem w tym, że nie chce mi sie ruszac dupy, żeby se zrobic coś do żarcia XP jestem l e n i e m. ja mam lekcje robic i nie robie bo mi sie nie chce i wole z wami "gadac"..... a zarcia jak mi sie nie chce robic to nie robie i chodze głodna ^^
O a wie ktos jak w Turbo Pascaly zrobic funkcje kradratowa i Silnie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:55 am
renge_karen Terrorystka Frania problem w tym, że nie chce mi sie ruszac dupy, żeby se zrobic coś do żarcia XP jestem l e n i e m. ja mam lekcje robic i nie robie bo mi sie nie chce i wole z wami "gadac"..... a zarcia jak mi sie nie chce robic to nie robie i chodze głodna ^^
O a wie ktos jak w Turbo Pascaly zrobic funkcje kradratowa i Silnie???moze... wink w czym problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:56 am
Omega Sun Rin_Youkai To ja ninja zrobie Ci ninja * wskakuje w stroj ninji i zaczyna sie przemykac do kuchni * .... 5 minut pozniej XD * wslizguje sie obok Emki i wyciaga Torta ninja Bo taka byla wola ninji ninja a skoczysz do sklepu zrobic omci zakupy skoro juz tak latasz? Bo mi sie nie chce, a mam ochote na cos niezdrowego i kalorycznego na kolacyjke ninja Sie robi ninja * niezdrowe i kaloryczne czyli to co lubimy najbardziej* * wyslizguje sie z pokoju i znika na 10 minut , w reku trzyma torbe z chipsami, czekolada, rodzynkami, ananasami, batonikami, cukirkami itp itp xd * Ozesz! W sklepie jakas babcia stala przede mna co nawet ninji nie przepuscila ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:57 am
Delein Omega Sun a skoczysz do sklepu zrobic omci zakupy skoro juz tak latasz? Bo mi sie nie chce, a mam ochote na cos niezdrowego i kalorycznego na kolacyjke ninja Blagam was, tylko nie o jedzeniu...od 17:20 nic nie jadlam... gonk To rzeczywiscie bardzo dlugo wink ale rozumiem Cie, bo sama mam dzisiaj jakis dziwny apetyt i wciaz cos podjadam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|