|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:37 am
Podzielam zdanie co do upowrzechniania swojego biustu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wielki_Albatros EvilYuki a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:  cycki 5- obrazek 3+ ile kosztowaly? ale beszt rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:  patrzy uwarznie, a cos slłabo widac. wiecej wiecej. wiecej bedzie po 22-giej, jak dzieci pojda spac. Yuki ja myslalam, ze ty masz blond wlosy #_# chyba, ze te wlosy to od innej osoby tylko tak zdjecie wyszlo . w rogu jest szyja tego chloptasia.. .widzisz? to nie moje wlosy, ja mam blond... rudoblond...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wielki_Albatros Omega Sun ale macie dzisiaj tematy, jak nie o malinkach to o biustach i miseczkach to moze dasz zdjecie wink nie bij...zdjecia tylko dla wybranych... wink nie zostales wybrany blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:38 am
BeeWolf_san a moze sie umowimy jutro i pokarzesz mi czego na zdieciach nie widac. czemu tyko ty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki BeeWolf_san a moze sie umowimy jutro i pokarzesz mi czego na zdieciach nie widac. jutro nie moge, mam klasowke z matmy. To kiedy możesz, ;P Dobra BeeCzka toczy sie do wyjscia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wielki_Albatros Delein A dzika nikomu nie pokaze swoich zdjec ha! bo juz dosyc ich krazy po necie... Pewno, kazdy serwis moj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:39 am
EvilYuki Omega Sun renge_karen Jakbym miała zdjecie to tez bym pokazała ale nie mam.... sad a tak na marginesie to po zdjeciach słabo widac ale jaką macie miseczke??? blaugh ale macie dzisiaj tematy, jak nie o malinkach to o biustach i miseczkach spoleczenstwo sie robi coraz bardziej zdemoralizowane wink ja jestem głodna. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Podzielam zdanie co do upowrzechniania swojego biustu ninja a ja jestem zboczencem i eksibicjonistka, wiec go pokazuje. HA! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Wielki_Albatros Omega Sun ale macie dzisiaj tematy, jak nie o malinkach to o biustach i miseczkach to moze dasz zdjecie wink nie bij...zdjecia tylko dla wybranych... wink nie zostales wybrany blaugh bo jestem złym mułem? to nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Rin_Youkai Podzielam zdanie co do upowrzechniania swojego biustu ninja a ja jestem zboczencem i eksibicjonistka, wiec go pokazuje. HA! whee JA nie mam nic przeciwko jak ktos to robi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Rin_Youkai Podzielam zdanie co do upowrzechniania swojego biustu ninja a ja jestem zboczencem i eksibicjonistka, wiec go pokazuje. HA! whee klask klask klask popodrzucał bym ciebie ale się spusz... cię upuszcze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|