|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:30 am
BeeWolf_san EvilYuki a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:  patrzy uwarznie, a cos slłabo widac. wiecej wiecej. wiecej bedzie po 22-giej, jak dzieci pojda spac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:30 am
EvilYuki renge_karen Wielki_Albatros renge_karen co! Ze niby ja mam małe cycki >< zaraz mi tu wyskocz na klate zobaczymy kto ma wieksze >< mogę się załozyc ze ja na mur beton ok tu masz mojego  teraz ty strasznie małe jak na dziewczyne..... ja swoich nie pokarze razz ^^ a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:  Jakbym miała zdjecie to tez bym pokazała ale nie mam.... sad a tak na marginesie to po zdjeciach słabo widac ale jaką macie miseczke??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:32 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:  patrzy uwarznie, a cos slłabo widac. wiecej wiecej. wiecej bedzie po 22-giej, jak dzieci pojda spac. a moze sie umowimy jutro i pokarzesz mi czego na zdieciach nie widac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:32 am
renge_karen Jakbym miała zdjecie to tez bym pokazała ale nie mam.... sad a tak na marginesie to po zdjeciach słabo widac ale jaką macie miseczke??? blaugh ale macie dzisiaj tematy, jak nie o malinkach to o biustach i miseczkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:33 am
A dzika nikomu nie pokaze swoich zdjec ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:34 am
Wielki_Albatros EvilYuki a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:  cycki 5- obrazek 3+ ile kosztowaly? 18 lat zywienia mnie. nie "cycki" a "piersi".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san a moze sie umowimy jutro i pokarzesz mi czego na zdieciach nie widac. jutro nie moge, mam klasowke z matmy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun renge_karen Jakbym miała zdjecie to tez bym pokazała ale nie mam.... sad a tak na marginesie to po zdjeciach słabo widac ale jaką macie miseczke??? blaugh ale macie dzisiaj tematy, jak nie o malinkach to o biustach i miseczkach to moze dasz zdjecie wink nie bij...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun renge_karen Jakbym miała zdjecie to tez bym pokazała ale nie mam.... sad a tak na marginesie to po zdjeciach słabo widac ale jaką macie miseczke??? blaugh ale macie dzisiaj tematy, jak nie o malinkach to o biustach i miseczkach A o czym mamy gadac ^^ przynajmniej rozmowa sie kleii ^d^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein A dzika nikomu nie pokaze swoich zdjec ha! to nie.. ja znikampa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:36 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:  patrzy uwarznie, a cos slłabo widac. wiecej wiecej. wiecej bedzie po 22-giej, jak dzieci pojda spac. Yuki ja myslalam, ze ty masz blond wlosy #_# chyba, ze te wlosy to od innej osoby tylko tak zdjecie wyszlo .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:36 am
Omega Sun renge_karen Jakbym miała zdjecie to tez bym pokazała ale nie mam.... sad a tak na marginesie to po zdjeciach słabo widac ale jaką macie miseczke??? blaugh ale macie dzisiaj tematy, jak nie o malinkach to o biustach i miseczkach spoleczenstwo sie robi coraz bardziej zdemoralizowane wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:37 am
Delein A dzika nikomu nie pokaze swoich zdjec ha! bo juz dosyc ich krazy po necie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|