|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:16 am
Delein BeeWolf_san Hej najdziksza, jakie masz majtasy ? EvilYuki: nie to nie, wcina cukierka. Twoje ulubione XD Ou, cozto, pan Wielki Ptak? mrgreen kwa pan wielki ptak jest troche niżej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:17 am
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Hej najdziksza, jakie masz majtasy ? Twoje ulubione XD PASIASTE Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eek mrgreen 52 dni do matury gonk A co po maturce ?? zawirtasz do wawy ? Yukuś no nie badz be crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:18 am
Twisted_Exile ...e tam sie przejmujesz tylko kupa bezsensownego stresu stiwerdzam po przebycu matury.... Ja sie w sumie przejmuje tym, ze musze zrobic prezentacje na ustna z polskiego, a mi sie nie chce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wielki_Albatros renge_karen co! Ze niby ja mam małe cycki >< zaraz mi tu wyskocz na klate zobaczymy kto ma wieksze >< mogę się załozyc ze ja na mur beton ok tu masz mojego  teraz ty strasznie małe jak na dziewczyne..... ja swoich nie pokarze razz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wielki_Albatros Delein BeeWolf_san Hej najdziksza, jakie masz majtasy ? EvilYuki: nie to nie, wcina cukierka. Twoje ulubione XD Ou, cozto, pan Wielki Ptak? mrgreen kwa pan wielki ptak jest troche niżej Kwa? Kaczka? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:19 am
Delein Twisted_Exile ...e tam sie przejmujesz tylko kupa bezsensownego stresu stiwerdzam po przebycu matury.... Ja sie w sumie przejmuje tym, ze musze zrobic prezentacje na ustna z polskiego, a mi sie nie chce XD ja swoja wlasciwie zrobilan n tydzien przed matura....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:20 am
BeeWolf_san A co po maturce ?? zawirtasz do wawy ? Yukuś no nie badz be crying Moze przejazdem, ale swieci mi sie Lublin albo Wroclaw... Twist- no ja wczoraj zrobilam w 15 minut konspekt :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:21 am
Twisted_Exile ...e tam sie przejmujesz tylko kupa bezsensownego stresu stiwerdzam po przebycu matury.... a wydam ci sie smiesnza gdyz ja sie boje egzaminu gimnazjalnego i ze sie nie dostane do tej szkoły co chce D; yebane punkty :/ (wybacz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:25 am
renge_karen Wielki_Albatros renge_karen co! Ze niby ja mam małe cycki >< zaraz mi tu wyskocz na klate zobaczymy kto ma wieksze >< mogę się załozyc ze ja na mur beton ok tu masz mojego  teraz ty strasznie małe jak na dziewczyne..... ja swoich nie pokarze razz ^^ a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:29 am
EvilYuki a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:  patrzy uwarznie, a cos slłabo widac. wiecej wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:30 am
EvilYuki a ja swoje pokaze, paczcie, nie wstydze sie:  cycki 5- obrazek 3+ ile kosztowaly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|