|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:05 am
BeeWolf_san EvilYuki *podchodzi do wujka* a jakiego cukierka? ninja Truskawkowego. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:06 am
Wielki_Albatros Aidanna Omega Sun BeeWolf_san Masz minusa jeszcze dwa i cie zbanuje Losowo. *szeptu szeptu na uszko* ona jest juz na czarnej liscie eek ej no ale ja dla zartu tak mowie crying kuper cie swędzi? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:07 am
.... .... ....... to ja nie chce... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:08 am
DEL *skacze na nia i tuli* dawno Cie nie bylo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej najdziksza, jakie masz majtasy ? EvilYuki: nie to nie, wcina cukierka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:10 am
Aidanna DEL *skacze na nia i tuli* dawno Cie nie bylo 4laugh Jestem jestem codziennie, ale jak ja jestem, to nikogo nie ma, albo sam badziew siedzi, delikatnie rzecz ujmujac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:11 am
BeeWolf_san Hej najdziksza, jakie masz majtasy ? EvilYuki: nie to nie, wcina cukierka. Twoje ulubione XD Ou, cozto, pan Wielki Ptak? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:12 am
Delein BeeWolf_san Hej najdziksza, jakie masz majtasy ? Twoje ulubione XD PASIASTE Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:13 am
renge_karen co! Ze niby ja mam małe cycki >< zaraz mi tu wyskocz na klate zobaczymy kto ma wieksze >< mogę się załozyc ze ja na mur beton ok tu masz mojego  teraz ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:14 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Hej najdziksza, jakie masz majtasy ? Twoje ulubione XD PASIASTE Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eek mrgreen 52 dni do matury gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:15 am
BeeWolf_san EvilYuki: nie to nie, wcina cukierka. udlaw sie, kurde... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:16 am
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Hej najdziksza, jakie masz majtasy ? Twoje ulubione XD PASIASTE Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eek mrgreen 52 dni do matury gonk ...e tam sie przejmujesz tylko kupa bezsensownego stresu stiwerdzam po przebycu matury....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|