|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:40 am
Aidanna BeeWolf_san Omega Sun a Ty skad sie tu wzielas/wziales ? eek Przyleciał, z kads. gupi jestes xd Masz minusa jeszcze dwa i cie zbanuje Losowo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:41 am
BeeWolf_san pafnuc: No czesc, masz korbe? nimom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:43 am
BeeWolf_san Masz minusa jeszcze dwa i cie zbanuje Losowo. *szeptu szeptu na uszko* ona jest juz na czarnej liscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:44 am
Omega Sun BeeWolf_san Masz minusa jeszcze dwa i cie zbanuje Losowo. *szeptu szeptu na uszko* ona jest juz na czarnej liscie eek ej no ale ja dla zartu tak mowie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:45 am
pafnuc BeeWolf_san pafnuc: No czesc, masz korbe? nimom... Macza korbe w beeczce, chcesz piwko z patyka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:47 am
Aidanna Omega Sun BeeWolf_san Masz minusa jeszcze dwa i cie zbanuje Losowo. *szeptu szeptu na uszko* ona jest juz na czarnej liscie eek ej no ale ja dla zartu tak mowie crying kuper cie swędzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:48 am
BeeWolf_san EvilYuki skad ja Cie znam...? ninja Kiedys spotkalismy sie w 4 oczy pok kurczakowym piekłem. Wujek! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:49 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki skad ja Cie znam...? ninja Kiedys spotkalismy sie w 4 oczy pok kurczakowym piekłem. Wujek! whee >wyciaga w jej kierunku rece< no chodz do mnie malutka. dostaniesz cukierka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:51 am
EvilYuki pafnuc renge_karen pafnuc renge_karen o cim gadacie????? question o orzechach.. miodzioskruszysz? wink mrgreen schrupie xd Monster come to eat your face....... What are you doing...?? Ja tam preferuje ludzi.... mniam heart
Komentarzyk prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:53 am
renge_karen Monster come to eat your face....... What are you doing...?? Ja tam preferuje ludzi.... mniam heart
Komentarzyk proszeza małe piersi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:57 am
Wielki_Albatros renge_karen Monster come to eat your face....... What are you doing...?? Ja tam preferuje ludzi.... mniam heart
Komentarzyk proszeza małe piersi one sa schowane za reka i jeszcze musiałam obrazek pomiejszyc bo był bydlak za duzy.... wiec proszę bez takich mi tu ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 8:59 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki skad ja Cie znam...? ninja Kiedys spotkalismy sie w 4 oczy pok kurczakowym piekłem. Wujek! whee >wyciaga w jej kierunku rece< no chodz do mnie malutka. dostaniesz cukierka. *podchodzi do wujka* a jakiego cukierka? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:02 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki skad ja Cie znam...? ninja Kiedys spotkalismy sie w 4 oczy pok kurczakowym piekłem. Wujek! whee >wyciaga w jej kierunku rece< no chodz do mnie malutka. dostaniesz cukierka. *podchodzi do wujka* a jakiego cukierka? ninja Truskawkowego. 4laugh omi: liczymy cytaty panie moderatorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|