|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:17 am
Aidanna Terrorystka Frania yyyh. a po ilu dniach to schodzi XD wiesz te pytania: co ci sie stało w szyje XD DDDDDD; z brzucha mi zeszlo... po... chyba 5 dniach... moze 4.... a na szyi to do Ozza wal xd wlasciwie to on wszedzie mial malinki ninja 4laugh ninja XDDD
hm. XD jednym słowem: ou siet D; wole lizu lizu niż malinki ;P rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:23 am
Terrorystka Frania wiesz moze jak zatuszowac malinke? albo jak jej sie pozbyc XD ale wy macie problemy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:24 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania yyyh. a po ilu dniach to schodzi XD wiesz te pytania: co ci sie stało w szyje XD DDDDDD; z brzucha mi zeszlo... po... chyba 5 dniach... moze 4.... a na szyi to do Ozza wal xd wlasciwie to on wszedzie mial malinki ninja 4laugh ninja XDDD
hm. XD jednym słowem: ou siet D; wole lizu lizu niż malinki ;P rofl no coz... zdarza sie xd lajf is brutal 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:25 am
na chetterboxie sa tacy kretyni D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:25 am
Omega Sun Terrorystka Frania wiesz moze jak zatuszowac malinke? albo jak jej sie pozbyc XD ale wy macie problemy.... to ona ma problem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:26 am
Terrorystka Frania na chetterboxie sa tacy kretyni D; gadasz eek niewiedzialam xd a normalnie bogata jestem... mam ponad 500k w rzeczach xp eek 4laugh pirate rofl xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:28 am
Aidanna no coz... zdarza sie xd lajf is brutal 3nodding end ful of zasadzkas... ano omi mam problemy D; dzieciak ze mnie wiec problemy sa na miejscu, chyba nie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:29 am
*skok na nia* czesc babciu xd yo yo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:32 am
Aidanna *skok na nia* czesc babciu xd yo yo 3nodding zią, mała, czujesz muzę, yoł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:32 am