|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 6:44 am
Terrorystka Frania Omega Sun dostalam rozowy prezencik biggrin Hmm otworzyc czy sprzedac ninja edit: hmm kula u nogi... trzeba bylo sprzedac ninja ale w syumie to skąd mogłas wiedzieć, że będzie tam taki lichy podarek.... ninja Lepiej OPEN Pen ! Pozniej bedziesz zalowac, ze to sprzedalas ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 6:45 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Omega Sun dostalam rozowy prezencik biggrin Hmm otworzyc czy sprzedac ninja edit: hmm kula u nogi... trzeba bylo sprzedac ninja ale w syumie to skąd mogłas wiedzieć, że będzie tam taki lichy podarek.... ninja Lepiej OPEN Pen ! Pozniej bedziesz zalowac, ze to sprzedalas ninja ja tam wolałabym życ nie wiedzy i miec te {x} k na koncie ;P
ja w zciu nie dostałam pink gifta D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 6:52 am
*poluje w markecie* ninja * s k u p i e n i e *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 6:53 am
Siemanko jest ktos????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 6:56 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Omega Sun dostalam rozowy prezencik biggrin Hmm otworzyc czy sprzedac ninja edit: hmm kula u nogi... trzeba bylo sprzedac ninja ale w syumie to skąd mogłas wiedzieć, że będzie tam taki lichy podarek.... ninja Lepiej OPEN Pen ! Pozniej bedziesz zalowac, ze to sprzedalas ninja w sumie wole otworzyc i wiedziec niz sprzedac ze swiadomoscia, ze moze tam bylo cos ekstra wink W koncu i tak przylecialo za darmo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 6:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:01 am
Omega Sun Rin_Youkai Terrorystka Frania Omega Sun dostalam rozowy prezencik biggrin Hmm otworzyc czy sprzedac ninja edit: hmm kula u nogi... trzeba bylo sprzedac ninja ale w syumie to skąd mogłas wiedzieć, że będzie tam taki lichy podarek.... ninja Lepiej OPEN Pen ! Pozniej bedziesz zalowac, ze to sprzedalas ninja w sumie wole otworzyc i wiedziec niz sprzedac ze swiadomoscia, ze moze tam bylo cos ekstra wink W koncu i tak przylecialo za darmo biggrin a ja tam wole o tym od razu zapomniec zeam jest cos extra XP tylko głupi mają szczeście D;
hej karen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:01 am
*wbiega do goldi jak kotek* Czesc wszystkim! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:05 am
Aidanna *wbiega do goldi jak kotek* Czesc wszystkim! 4laugh bum szakalaka - joł ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:07 am
Terrorystka Frania Aidanna *wbiega do goldi jak kotek* Czesc wszystkim! 4laugh bum szakalaka - joł ninja jou jou... co tam u Franeczki? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:16 am
Terrorystka Frania yyyh. a po ilu dniach to schodzi XD wiesz te pytania: co ci sie stało w szyje XD DDDDDD; z brzucha mi zeszlo... po... chyba 5 dniach... moze 4.... a na szyi to do Ozza wal xd wlasciwie to on wszedzie mial malinki ninja 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|