|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:51 pm
Ntsumi_Aya Witaaaaaaaj *dźga ją po plecach* whee Właśnie wylegujemy się masowo na Rufusie, dołączysz się? wink ninja ja tylko na chwile upewniam sie czy nie rozrabiacie za bardzo i tak by pokazac ze wladza czuwa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:54 pm
Twisted_Exile Ntsumi_Aya Witaaaaaaaj *dźga ją po plecach* whee Właśnie wylegujemy się masowo na Rufusie, dołączysz się? wink ninja ja tylko na chwile upewniam sie czy nie rozrabiacie za bardzo i tak by pokazac ze wladza czuwa ninja Uch. A co rozumiesz poprzez rozrabianie? ;> 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Ntsumi_Aya Witaaaaaaaj *dźga ją po plecach* whee Właśnie wylegujemy się masowo na Rufusie, dołączysz się? wink ninja ja tylko na chwile upewniam sie czy nie rozrabiacie za bardzo i tak by pokazac ze wladza czuwa ninja ...Spokojnie, nad wszystkim...ee...panuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aya mnie możesz na pozegnanie przytulic 4laugh mrgreen ide se , papa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:55 pm
Karnaaa Aya mnie możesz na pozegnanie przytulic 4laugh mrgreen ide se , papa wszystkim Z chęcią wink *przytul* papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:57 pm
Ntsumi_Aya Twisted_Exile Ntsumi_Aya Witaaaaaaaj *dźga ją po plecach* whee Właśnie wylegujemy się masowo na Rufusie, dołączysz się? wink ninja ja tylko na chwile upewniam sie czy nie rozrabiacie za bardzo i tak by pokazac ze wladza czuwa ninja Uch. A co rozumiesz poprzez rozrabianie? ;> 3nodding posty rozciaganie stron spam czysto formalne sprawy jak dal mnie to mozecie sie nawet pozagryzac byleby regulamin byl przestrzgany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:58 pm
...Dobra. ...Miałyście mnie długo do dyspozycji, było się tulić i całować ile wlezie. ...Teraz już spadam. ... ...Tak, tak. Przyjemność po mojej stronie. mrgreen ...Trzymajta się ciepło i spokojnej nocy życzę. ...(tak oto walka na miecze przekształca się w tuli-tuli...) .... ...Sayonara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:58 pm
ja tesz sie zbieram ... trza sie wyspac ... a jutro na 9 do dentysty ... i bedzie borowanko ... ugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 4:44 am
TADAM!!!
RODZYN NA INFORAMTYCE
ludzie ucza sie exela a ja sobie sie bzdurkami zajmuje.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 5:09 am
dostalam rozowy prezencik biggrin Hmm otworzyc czy sprzedac ninja
edit: hmm kula u nogi... trzeba bylo sprzedac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 6:36 am
Omega Sun dostalam rozowy prezencik biggrin Hmm otworzyc czy sprzedac ninja edit: hmm kula u nogi... trzeba bylo sprzedac ninja ale w syumie to skąd mogłas wiedzieć, że będzie tam taki lichy podarek.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|