|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:28 pm
Ntsumi_Aya Karnaaa Ntsumi_Aya Karnaaa no wlasnie co robicie xd whee ? W sumie to przed chwilka sie biliśmy a teraz to raczej nie jest określone xd taaaaa zawsze jak sie bija to mnie nie ma stare to jest nie fair whee Bo zawsze jak Ciebie nie ma to nie ma mnie xd a kiedy nie ma mnie nikt sie nie bije (przeważnie wink ) zaraz to naprawie , tez chce mic cos z zycia mrgreen *pac w plecy* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:31 pm
Ntsumi_Aya xd Choooooooooooooooooooooooooooodz, wskakuj na mnie(jak to fajnie dwuznacznie brzmi xDDDDDD) wszyscy na Rufusa! whee ...Bardzo...hm...dwuznacznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:32 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...Staram się jak mogę. ...Karnaa...zaproponowałbym Ci, żebyś się przyłączyła...ale jakoś tak, ten. xd xd Choooooooooooooooooooooooooooodz, wskakuj na mnie(jak to fajnie dwuznacznie brzmi xDDDDDD) wszyscy na Rufusa! whee no nie moge sie oprzec whee *wskakuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:33 pm
witam tych wszystkich szczesliwcow co nie maja jutro zadania klasowego z polskiego ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:34 pm
Anuko witam tych wszystkich szczesliwcow co nie maja jutro zadania klasowego z polskiego ... sweatdrop ...A ja mam jutro! mrgreen ...(czyli mnie nie witasz ninja ) ...Też chcesz wskoczyć? Ponoć jestem ... cool ...wygodny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:35 pm
Anuko witam tych wszystkich szczesliwcow co nie maja jutro zadania klasowego z polskiego ... sweatdrop Witaj 4laugh ~Rufus, i to jak heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:37 pm
Ntsumi_Aya Anuko witam tych wszystkich szczesliwcow co nie maja jutro zadania klasowego z polskiego ... sweatdrop Witaj 4laugh ~Rufus, i to jak heart *usadawia sie wygodniej i klepie rufusa w bizej nieokreslona czesc ciala* miejsce sie jeszcze znajdzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:38 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Anuko witam tych wszystkich szczesliwcow co nie maja jutro zadania klasowego z polskiego ... sweatdrop ...A ja mam jutro! mrgreen ...(czyli mnie nie witasz ninja ) ...Też chcesz wskoczyć? Ponoć jestem ... cool ...wygodny. masz ... no cusz ... z Toba tez siem przywitam ... no jak tak ladnie prosisz to siem przylaczem ... *podchodzi i wskakuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|