|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:17 pm
...Ave. ...(Aya, co robimy? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:17 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Czułem, że na to wyjdzie. Ale ja naprawde jestem skromniutki, honorowy Rufus. ...(To teraz na mnie leżysz, mam rozumieć? xd xd ) Tyaa... wszyscy znamy te śpiewke, ale wiadomo, że każdy coś ukrywa blaugh Tak, leżę na tobie xD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:18 pm
Witam whee (Rufus, a co byś chciał? whee wink xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:18 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...Czułem, że na to wyjdzie. Ale ja naprawde jestem skromniutki, honorowy Rufus. ...(To teraz na mnie leżysz, mam rozumieć? xd xd ) Tyaa... wszyscy znamy te śpiewke, ale wiadomo, że każdy coś ukrywa blaugh Tak, leżę na tobie xD mrgreen ...Hm. ...I...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:19 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...Czułem, że na to wyjdzie. Ale ja naprawde jestem skromniutki, honorowy Rufus. ...(To teraz na mnie leżysz, mam rozumieć? xd xd ) Tyaa... wszyscy znamy te śpiewke, ale wiadomo, że każdy coś ukrywa blaugh Tak, leżę na tobie xD mrgreen ...Hm. ...I...? I... sobie leżę xd I.... chyba złamałam... ...paznokieć? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:20 pm
Ntsumi_Aya Witam whee (Rufus, a co byś chciał? whee wink xd ) ...(Panie mają prawo decyzji)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:20 pm
no wlasnie co robicie xd whee ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:22 pm
Karnaaa no wlasnie co robicie xd whee ? W sumie to przed chwilka sie biliśmy a teraz to raczej nie jest określone xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:23 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...Czułem, że na to wyjdzie. Ale ja naprawde jestem skromniutki, honorowy Rufus. ...(To teraz na mnie leżysz, mam rozumieć? xd xd ) Tyaa... wszyscy znamy te śpiewke, ale wiadomo, że każdy coś ukrywa blaugh Tak, leżę na tobie xD mrgreen ...Hm. ...I...? I... sobie leżę xd I.... chyba złamałam... ...paznokieć? xd ...Wezwać...pogotowie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:23 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Witam whee (Rufus, a co byś chciał? whee wink xd ) ...(Panie mają prawo decyzji) Ok.... Więc.... Ty zadecyduj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:24 pm
Ntsumi_Aya Karnaaa no wlasnie co robicie xd whee ? W sumie to przed chwilka sie biliśmy a teraz to raczej nie jest określone xd ...Stanowczo nie jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Karnaaa no wlasnie co robicie xd whee ? W sumie to przed chwilka sie biliśmy a teraz to raczej nie jest określone xd taaaaa zawsze jak sie bija to mnie nie ma stare to jest nie fair whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:26 pm
Karnaaa Ntsumi_Aya Karnaaa no wlasnie co robicie xd whee ? W sumie to przed chwilka sie biliśmy a teraz to raczej nie jest określone xd taaaaa zawsze jak sie bija to mnie nie ma stare to jest nie fair whee Bo zawsze jak Ciebie nie ma to nie ma mnie xd a kiedy nie ma mnie nikt sie nie bije (przeważnie wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|