|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:18 pm
Ntsumi_Aya Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN ...Daleko? To są jeszcze jakieś inne Katowice...? tzn no nawet blisko, ale dla mnie sam fakt, że to Tychy to dla mnie to daaaaaleko XD
witaj Ayu wink Wiiiiiitaaaaaaaaaj 4laugh *pac* Mwahahah twisted czy ja wygladam jak mucha!? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:20 pm
Terrorystka Frania czy ja wygladam jak mucha!? xp ...Troszkę? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:20 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Niet twisted zamierzam cię męczyć do końca życia twisted heart xd A tak na marginesie, to jak, dokańczamy to co zaczeliśmy ostatnim razem czy nie? wink ...A to tak wypada w niedziele wieczorem?... ...Hm...znaczy się mi wszystko wypada, ale jak tam Tobie? ...Potraktuj mnie lajtowo, bo źle się czuje dzisiaj. ...No i daj mi kawałek ostrza, nie chce mi sie lecieć do pokoju. Ty leniu xd Łap! *rzuca mu mithrilowy miecz wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:21 pm
Terrorystka Frania czy ja wygladam jak mucha!? xp Hmmm.... jeszcze nie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:22 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Niet twisted zamierzam cię męczyć do końca życia twisted heart xd A tak na marginesie, to jak, dokańczamy to co zaczeliśmy ostatnim razem czy nie? wink ...A to tak wypada w niedziele wieczorem?... ...Hm...znaczy się mi wszystko wypada, ale jak tam Tobie? ...Potraktuj mnie lajtowo, bo źle się czuje dzisiaj. ...No i daj mi kawałek ostrza, nie chce mi sie lecieć do pokoju. Ty leniu xd Łap! *rzuca mu mithrilowy miecz wink * ... Szo to ża badżewie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:26 pm
Chcesz inne? xD *otwiera swoją przenośną szafeczke* To se wybierz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:28 pm
Ntsumi_Aya Chcesz inne? xD *otwiera swoją przenośną szafeczke* To se wybierz blaugh ... ...Co my tu mamy... ...O. Ładne, proste, ostre. .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:29 pm
Ntsumi_Aya Terrorystka Frania czy ja wygladam jak mucha!? xp Hmmm.... jeszcze nie mrgreen ......... XP a obecnie wygladam jak co? XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:35 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Chcesz inne? xD *otwiera swoją przenośną szafeczke* To se wybierz blaugh ... ...Co my tu mamy... ...O. Ładne, proste, ostre. . twisted *siada na ziemi i czeka na atak whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:36 pm
Terrorystka Frania Ntsumi_Aya Terrorystka Frania czy ja wygladam jak mucha!? xp Hmmm.... jeszcze nie mrgreen ......... XP a obecnie wygladam jak co? XP Hmmm jak eMka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:37 pm
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Chcesz inne? xD *otwiera swoją przenośną szafeczke* To se wybierz blaugh ... ...Co my tu mamy... ...O. Ładne, proste, ostre. . twisted *siada na ziemi i czeka na atak whee * ...Dziadom się ustępuje, tak? ... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:38 pm
Ntsumi_Aya Terrorystka Frania Ntsumi_Aya Terrorystka Frania czy ja wygladam jak mucha!? xp Hmmm.... jeszcze nie mrgreen ......... XP a obecnie wygladam jak co? XP Hmmm jak eMka 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:40 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Dziadom się ustępuje, tak? ... ... ...Jakim dziadom? xd *koncentruje swoją uwagę na przeciwniku, oczyszcza umysł, przymyka oczy. *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:41 pm
*rozkłada sie na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:41 pm
Terrorystka Frania Ntsumi_Aya Terrorystka Frania Ntsumi_Aya Terrorystka Frania czy ja wygladam jak mucha!? xp Hmmm.... jeszcze nie mrgreen ......... XP a obecnie wygladam jak co? XP Hmmm jak eMka 3nodding 4laugh whee heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|