|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 11:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 11:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 11:52 am
Terrorystka Frania ja sie Ciebie nie obawiam chłopcze ;PP z resztą zapewne nie mieszkasz w Katowicach więc nie mam sie czego bać wink ...W Katowicach nie. ...Ale w Tychach tak. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 11:55 am
RUFUS.ABBYSINIAN Terrorystka Frania ja sie Ciebie nie obawiam chłopcze ;PP z resztą zapewne nie mieszkasz w Katowicach więc nie mam sie czego bać wink ...W Katowicach nie. ...Ale w Tychach tak. domokun daleko mam do Tych. z reszta nie bywam tam, więc nie ma problemu wink
*czochra skazańca* XD
11. Hey - Mimo wszystko.mp3 [3:42]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:01 pm
...Daleko? To są jeszcze jakieś inne Katowice...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:11 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Daleko? To są jeszcze jakieś inne Katowice...? tzn no nawet blisko, ale dla mnie sam fakt, że to Tychy to dla mnie to daaaaaleko XD
witaj Ayu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:12 pm
Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN ...Daleko? To są jeszcze jakieś inne Katowice...? tzn no nawet blisko, ale dla mnie sam fakt, że to Tychy to dla mnie to daaaaaleko XD
witaj Ayu wink ...Tychy są supa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:12 pm
Znow zaczynasz z bobasem stare ? Ush ty niewdzięczny *pac* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:13 pm
Ntsumi_Aya Znow zaczynasz z bobasem stare ? Ush ty niewdzięczny *pac* xd ...Samo się tak powiedziało. xp ...A Ty jak widać też z pacaniem nie skończyłaś, que?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:15 pm
Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN ...Daleko? To są jeszcze jakieś inne Katowice...? tzn no nawet blisko, ale dla mnie sam fakt, że to Tychy to dla mnie to daaaaaleko XD
witaj Ayu wink Wiiiiiitaaaaaaaaaj 4laugh *pac* Mwahahah twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:16 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Znow zaczynasz z bobasem stare ? Ush ty niewdzięczny *pac* xd ...Samo się tak powiedziało. xp ...A Ty jak widać też z pacaniem nie skończyłaś, que? Niet twisted zamierzam cię męczyć do końca życia twisted heart xd A tak na marginesie, to jak, dokańczamy to co zaczeliśmy ostatnim razem czy nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 12:17 pm
Ntsumi_Aya Niet twisted zamierzam cię męczyć do końca życia twisted heart xd A tak na marginesie, to jak, dokańczamy to co zaczeliśmy ostatnim razem czy nie? wink ...A to tak wypada w niedziele wieczorem?... ...Hm...znaczy się mi wszystko wypada, ale jak tam Tobie? ...Potraktuj mnie lajtowo, bo źle się czuje dzisiaj. ...No i daj mi kawałek ostrza, nie chce mi sie lecieć do pokoju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|