|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:12 am
Ann_Miho hejka dziewuszyska jedne razz A no witajo Cie witajo whee * przylepia sie jak mis kaola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:13 am
Ann_Miho hejka dziewuszyska jedne razz Hejka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:15 am
co tam slychac?? ja mam linart do kolorowania ale mi sie nie chce, leń czuwa przy mnie i nie chce popuscic ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:16 am
TADAM! blaugh *wbiega do pokoju* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:16 am
Ann_Miho co tam slychac?? ja mam linart do kolorowania ale mi sie nie chce, leń czuwa przy mnie i nie chce popuscic ;P To juz masz zrobione 70% xd najgorsze sa linearty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:17 am
Rin_Youkai Ann_Miho co tam slychac?? ja mam linart do kolorowania ale mi sie nie chce, leń czuwa przy mnie i nie chce popuscic ;P To juz masz zrobione 70% xd najgorsze sa linearty xp taa zwlaszcza myszka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:18 am
Aidanna TADAM! blaugh *wbiega do pokoju* xd Aaaaaa! xd * biegnie do niej i wpada na nia tak,ze obydwie dostaja z glowki i upadaja w odleglosci 5 metrow od siebie XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:20 am
Ann_Miho Rin_Youkai Ann_Miho co tam slychac?? ja mam linart do kolorowania ale mi sie nie chce, leń czuwa przy mnie i nie chce popuscic ;P To juz masz zrobione 70% xd najgorsze sa linearty xp taa zwlaszcza myszka xd Nyooo xp Ja sobie kupilam z pol roku temu tablet, ale przyslali mi bez piora stare na dodatek do tego nie mozna kupic oddzielnie xp ( pytalam sie przedstawiciela tej firmy XD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:26 am
Rin_Youkai Ann_Miho Rin_Youkai Ann_Miho co tam slychac?? ja mam linart do kolorowania ale mi sie nie chce, leń czuwa przy mnie i nie chce popuscic ;P To juz masz zrobione 70% xd najgorsze sa linearty xp taa zwlaszcza myszka xd Nyooo xp Ja sobie kupilam z pol roku temu tablet, ale przyslali mi bez piora stare na dodatek do tego nie mozna kupic oddzielnie xp ( pytalam sie przedstawiciela tej firmy XD * ja poprostu nie mam na dobry tablet a szkoda kupowac badziewie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:27 am
Rin_Youkai Aidanna TADAM! blaugh *wbiega do pokoju* xd Aaaaaa! xd * biegnie do niej i wpada na nia tak,ze obydwie dostaja z glowki i upadaja w odleglosci 5 metrow od siebie XD* o moj bosze!!! AUA gonk *pociera glowe* bolalo... a zem sie zagapila... zle gg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:31 am
Ann_Miho Rin_Youkai Nyooo xp Ja sobie kupilam z pol roku temu tablet, ale przyslali mi bez piora stare na dodatek do tego nie mozna kupic oddzielnie xp ( pytalam sie przedstawiciela tej firmy XD * ja poprostu nie mam na dobry tablet a szkoda kupowac badziewie razz Ja za swoj dalam 150 czy jakos tak, nie mogalam sie doczekac i bralam pierwsze lepsze xd i mam bez piora =,='''., ale od dzis zbieram na nowy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:32 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna TADAM! blaugh *wbiega do pokoju* xd Aaaaaa! xd * biegnie do niej i wpada na nia tak,ze obydwie dostaja z glowki i upadaja w odleglosci 5 metrow od siebie XD* o moj bosze!!! AUA gonk *pociera glowe* bolalo... a zem sie zagapila... zle gg xd Aaaa Aaaaii Aaaaii Aidii Aaaaaaałaaa jak ty biegasz Boszz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:36 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna TADAM! blaugh *wbiega do pokoju* xd Aaaaaa! xd * biegnie do niej i wpada na nia tak,ze obydwie dostaja z glowki i upadaja w odleglosci 5 metrow od siebie XD* o moj bosze!!! AUA gonk *pociera glowe* bolalo... a zem sie zagapila... zle gg xd Aaaa Aaaaii Aaaaii Aidii Aaaaaaałaaa jak ty biegasz Boszz gonk no ja normalnie... to ty sie rzucasz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|