|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 8:16 am
Kyoko Suomi Sayokun Kyoko Suomi mnie też się tak z gg robi.. eh.. pasowałoby mi kompa wymienić, ale skąd wziąść kasę? harem nie zapłaci nie ma zkąd jest bezpłatny to chyba się przeniosę do innego wink harem powiadacie XD hmm ciekawe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 8:16 am
Pisarz no własnie jakby byla kasa to nie ma problemu ale teraz jeszcze studia to przechlapane jest, ehh przydałaby mi sie kasa z gai na serio heh *przytulas* Nu, to trza Cię wesprzeć ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 8:18 am
Delein Pisarz no własnie jakby byla kasa to nie ma problemu ale teraz jeszcze studia to przechlapane jest, ehh przydałaby mi sie kasa z gai na serio heh *przytulas* Nu, to trza Cię wesprzeć ^^ dziś załozyłem topic o zapomoge, nikt nie chce mi dać XD znaczy sie pieniędzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Kyoko Suomi Sayokun Kyoko Suomi mnie też się tak z gg robi.. eh.. pasowałoby mi kompa wymienić, ale skąd wziąść kasę? harem nie zapłaci nie ma zkąd jest bezpłatny to chyba się przeniosę do innego wink harem powiadacie XD hmm ciekawe wink Wiem xd podobno jestem w haremie Saya, choć nic o tym nie wiedziałam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Kyoko Suomi Sayokun Kyoko Suomi mnie też się tak z gg robi.. eh.. pasowałoby mi kompa wymienić, ale skąd wziąść kasę? harem nie zapłaci nie ma zkąd jest bezpłatny to chyba się przeniosę do innego wink harem powiadacie XD hmm ciekawe wink lol.. nie dam sie do zadnych haremoof wciagać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Kyoko Suomi Sayokun Kyoko Suomi mnie też się tak z gg robi.. eh.. pasowałoby mi kompa wymienić, ale skąd wziąść kasę? harem nie zapłaci nie ma zkąd jest bezpłatny to chyba się przeniosę do innego wink harem powiadacie XD hmm ciekawe wink No no no! Nie tak szybko słonko ty moje! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 8:20 am
Delein Pisarz Kyoko Suomi Sayokun Kyoko Suomi mnie też się tak z gg robi.. eh.. pasowałoby mi kompa wymienić, ale skąd wziąść kasę? harem nie zapłaci nie ma zkąd jest bezpłatny to chyba się przeniosę do innego wink harem powiadacie XD hmm ciekawe wink No no no! Nie tak szybko słonko ty moje! xd e tam mi wystarczy taki jednoosobowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 8:21 am
Kyoko Suomi Pisarz Kyoko Suomi Sayokun Kyoko Suomi mnie też się tak z gg robi.. eh.. pasowałoby mi kompa wymienić, ale skąd wziąść kasę? harem nie zapłaci nie ma zkąd jest bezpłatny to chyba się przeniosę do innego wink harem powiadacie XD hmm ciekawe wink Wiem xd podobno jestem w haremie Saya, choć nic o tym nie wiedziałam hehe no patrz, na siłe cie wzieli, nie martw sie uwolnimy cie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 8:23 am
Pisarz hehe no patrz, na siłe cie wzieli, nie martw sie uwolnimy cie XD Byle szybko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz e tam mi wystarczy taki jednoosobowy Nu taką odpowiedż przyjmuję do wiadomości *cmokas* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musze lecieć sad crying
ale jeszcze dzisiaj będe
papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 8:26 am
Kyoko Suomi Pisarz hehe no patrz, na siłe cie wzieli, nie martw sie uwolnimy cie XD Byle szybko xp dobra ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun musze lecieć sad crying ale jeszcze dzisiaj będe papa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun musze lecieć sad crying ale jeszcze dzisiaj będe papa papatki sad *przytulas ogromniasty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 8:27 am
Delein Pisarz e tam mi wystarczy taki jednoosobowy Nu taką odpowiedż przyjmuję do wiadomości *cmokas* heart cieszem sie bardzo heart (wlasnie wszystko mi siada nie wiem ile jeszcze bede :c( )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|