|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:31 am
Ntsumi_Aya Miyu_av_Isfolket Ntsumi_Aya Rin_Youkai Ntsumi_Aya aaaaaaaaah xd ninja *pac* wojna! twisted Pac, pac ninja Muahah +^+ * wychodzi z ciemnosci z kabelkami* Ayaaaaa +^+, a moze by tak zawladnac swiatlem +^+ HMmm .... *odcina bebelki i powoduje spiecie* ninja troche sie ciemno jakby zrobiło ninja twisted *zakrada sie do fynn iii... * masz moze woreczki z krwią? twisted Krew heart gdzie ninja gdzie ninja Ta krew jest moja 3nodding *wbija sie kłami w szyje Miyu* whee ~Rin , Byeee 4laugh Muhahah nic z tego ja tez jestem wampirzycą!! +^+ wojna +^+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:32 am
Ntsumi_Aya Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna Ntsumi_Aya do oka?! gonk scream xd twisted Whahahah *smaruje śniegiem Adi 4laugh * *mryg oczkami w sniegu* gonk zgniesz...! *rzuca sniezke na dach i zsypuja sie na Aye tony sniegu* =^.^= hihihihi.... Whaaa! *umiera* Ej, ale wampirowilkołakokobiety sa niesmiertelne! xd *wyłania się z cienia za Adi * Muhahah twisted *zaciąga do kota i łaskocze 4laugh * bosze!!! napomoc!!! aaaahahahahaha!! *wije sie ze smiechu i tupie nogami* zostaw mnie! zooostaw.... rofl Nieee twisted twisted twisted *laskocze jedna reka a drucha paca poducha* zero litości 3nodding mrgreen eek osz! *bierze rozdzke i pac nia Aye, ktora zamienia sie w... w... hmmm ninja w... CHOMIKA!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:40 am
Miyu_av_Isfolket Muhahah nic z tego ja tez jestem wampirzycą!! +^+ wojna +^+ Hmmm *zamienia sie w wilka* ninja Mwhahahah twisted broń się!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 3:02 am
wzielam sie do rysowania i zapomnialam o bozym swiecie... ninja
wiec ja tez sobie ide dalej ryszowac... papa wszytskim 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 3:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 3:12 am
witam ^^ chyba wszystkich wymiotlo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 3:13 am
slysze ziąąąą po raz pierwszy, czy ktos da poraz drugi? ninja ... nie, no to sprzedane pani z czerwona kokardka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 3:18 am
Autark slysze ziąąąą po raz pierwszy, czy ktos da poraz drugi? ninja ... nie, no to sprzedane pani z czerwona kokardka 4laugh cio dostalam? dawaj, dawaj, dawaj... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|