Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23252 23253 23254 23255 23256 23257 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:13 am

Aidanna
Ntsumi_Aya
Aidanna
hmm... ninja
nad czym się tak zastanawiasz? ninja
no bo tak cicho bylo xp
aaaaaaaaah xd
ninja *pac* wojna! twisted
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:14 am

Miyu_av_Isfolket
Rin_Youkai
Aidanna
Miyu_av_Isfolket
ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd
U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD
U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd
Ale w kosza przegrała nasza szkoła bo u nas chłopacy robią tylko wsady =.= xp jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa xp
do boju.... do boju... xd

Aidanna

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:14 am

Miyu_av_Isfolket
Ale w kosza przegrała nasza szkoła bo u nas chłopacy robią tylko wsady =.= xp jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa xp
Tak sie tlumacz, tak sie tlumacz xp
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:15 am

Aidanna
Rin_Youkai
Aidanna
Miyu_av_Isfolket
ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd
U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD
U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd
a ja chodze do jakiejs kiepskiej szkoly i sie niczym pochwalic nie mozemy crying ale sie staram przepisac do szkoly plastycznej na drugi rok whee
Też bym chciała chodzić do szkoły plastycznej crying tylko nie umiem rysować, więc wybrałam LS (Liceum Sportowe(nie spejcjalne!))

Miyu_av_Isfolket

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Ntsumi_Aya
aaaaaaaaah xd
Pac, pac ninja Muahah +^+ * wychodzi z ciemnosci z kabelkami* Ayaaaaa +^+, a moze by tak zawladnac swiatlem +^+

Rin_Youkai
Ntsumi_Aya
Rin_Youkai
Ntsumi_Aya
Witam ninja
NYOOO!!! 4laugh 4laugh * rzuca sie i podlancza kabelki po Aye * a teraz skanowanie xd
Kabelki? +^+
Takkk Kabelki +^+ muahah * zaklada czarna szate i ucieka do ciemnosci * Muahahhaha

+^+ *odcina kabelki* kicikicikicikici... mam tu kabelki... twisted

Ntsumi_Aya

Aidanna

Ntsumi_Aya
Aidanna
Ntsumi_Aya
Aidanna
hmm... ninja
no bo tak cicho bylo xp
aaaaaaaaah xd
.__. czuje sie pacnieta... crying *patrzy na swoja rozdzke* wsadze Ci to do oka! *rzuca sie na nia* 4laugh
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:17 am

Rin_Youkai
Miyu_av_Isfolket
To ty sobie tłumaczysz nye ja xd

Miyu_av_Isfolket

Anuko

Aidanna

he he ... czyli nie tylko moja klasa jest asportowa ... choc ostatnio grałyśmy w unihoka boshe ... porazka ... po ziemi sie tazalysmy taki ubaw mialysmy ...

Miyu_av_Isfolket
Też bym chciała chodzić do szkoły plastycznej crying tylko nie umiem rysować, więc wybrałam LS (Liceum Sportowe(nie spejcjalne!))
dziwnym trafem u was tez jest Licum sportowe twisted co za zbieg okolicznosci

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Aidanna

Miyu_av_Isfolket
Aidanna
Rin_Youkai
Aidanna
Miyu_av_Isfolket
a ja chodze do jakiejs kiepskiej szkoly i sie niczym pochwalic nie mozemy crying ale sie staram przepisac do szkoly plastycznej na drugi rok whee
ale jeszcze nie wiadmomo czy sie przepisze... bo mama robi problemy... dobra nie chceo tym mowic bo ostatnio robie przez to wszytskim problemy sweatdrop
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:18 am

Rin_Youkai
Ntsumi_Aya
aaaaaaaaah xd
Pac, pac ninja Muahah +^+ * wychodzi z ciemnosci z kabelkami* Ayaaaaa +^+, a moze by tak zawladnac swiatlem +^+
zmasowany atak gonk

Aidanna

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:19 am

Aidanna
Ntsumi_Aya
Aidanna
Ntsumi_Aya
Aidanna
hmm... ninja
no bo tak cicho bylo xp
aaaaaaaaah xd
.__. czuje sie pacnieta... crying *patrzy na swoja rozdzke* wsadze Ci to do oka! *rzuca sie na nia* 4laugh
do oka?! gonk scream xd twisted
Whahahah *smaruje śniegiem Adi 4laugh *

Miyu_av_Isfolket
Rin_Youkai
Miyu_av_Isfolket
To ty sobie tłumaczysz nye ja xd
domokun to co mowisz jest bez sensu domokun , bo to ty sie zaczelas tlumaczyc dlaczego przegrali domokun

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Miyu_av_Isfolket

Rin_Youkai
Ntsumi_Aya
aaaaaaaaah xd
*Rzuca się na Rin i ją łaskocze* Krwiii +^+ Pragne twoejej krwii xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23252 23253 23254 23255 23256 23257 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games