|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:13 am
Aidanna Ntsumi_Aya nad czym się tak zastanawiasz? ninja no bo tak cicho bylo xp aaaaaaaaah xd ninja *pac* wojna! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:14 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Aidanna Miyu_av_Isfolket ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd Ale w kosza przegrała nasza szkoła bo u nas chłopacy robią tylko wsady =.= xp jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa xp do boju.... do boju... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:14 am
Miyu_av_Isfolket Ale w kosza przegrała nasza szkoła bo u nas chłopacy robią tylko wsady =.= xp jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa xp Tak sie tlumacz, tak sie tlumacz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:15 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Miyu_av_Isfolket ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd a ja chodze do jakiejs kiepskiej szkoly i sie niczym pochwalic nie mozemy crying ale sie staram przepisac do szkoly plastycznej na drugi rok whee Też bym chciała chodzić do szkoły plastycznej crying tylko nie umiem rysować, więc wybrałam LS (Liceum Sportowe(nie spejcjalne!))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya aaaaaaaaah xd ninja *pac* wojna! twisted Pac, pac ninja Muahah +^+ * wychodzi z ciemnosci z kabelkami* Ayaaaaa +^+, a moze by tak zawladnac swiatlem +^+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ntsumi_Aya Rin_Youkai NYOOO!!! 4laugh 4laugh * rzuca sie i podlancza kabelki po Aye * a teraz skanowanie xd Kabelki? +^+ Takkk Kabelki +^+ muahah * zaklada czarna szate i ucieka do ciemnosci * Muahahhaha +^+ *odcina kabelki* kicikicikicikici... mam tu kabelki... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Aidanna Ntsumi_Aya nad czym się tak zastanawiasz? ninja no bo tak cicho bylo xp aaaaaaaaah xd ninja *pac* wojna! twisted .__. czuje sie pacnieta... crying *patrzy na swoja rozdzke* wsadze Ci to do oka! *rzuca sie na nia* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:17 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Ale w kosza przegrała nasza szkoła bo u nas chłopacy robią tylko wsady =.= xp jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa xp Tak sie tlumacz, tak sie tlumacz xp To ty sobie tłumaczysz nye ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd he he ... czyli nie tylko moja klasa jest asportowa ... choc ostatnio grałyśmy w unihoka boshe ... porazka ... po ziemi sie tazalysmy taki ubaw mialysmy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyu_av_Isfolket Też bym chciała chodzić do szkoły plastycznej crying tylko nie umiem rysować, więc wybrałam LS (Liceum Sportowe(nie spejcjalne!)) dziwnym trafem u was tez jest Licum sportowe twisted co za zbieg okolicznosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyu_av_Isfolket Aidanna Rin_Youkai Aidanna Miyu_av_Isfolket ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd a ja chodze do jakiejs kiepskiej szkoly i sie niczym pochwalic nie mozemy crying ale sie staram przepisac do szkoly plastycznej na drugi rok whee Też bym chciała chodzić do szkoły plastycznej crying tylko nie umiem rysować, więc wybrałam LS (Liceum Sportowe(nie spejcjalne!)) ale jeszcze nie wiadmomo czy sie przepisze... bo mama robi problemy... dobra nie chceo tym mowic bo ostatnio robie przez to wszytskim problemy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:18 am
Rin_Youkai Ntsumi_Aya aaaaaaaaah xd ninja *pac* wojna! twisted Pac, pac ninja Muahah +^+ * wychodzi z ciemnosci z kabelkami* Ayaaaaa +^+, a moze by tak zawladnac swiatlem +^+ zmasowany atak gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:19 am
Aidanna Ntsumi_Aya Aidanna Ntsumi_Aya nad czym się tak zastanawiasz? ninja no bo tak cicho bylo xp aaaaaaaaah xd ninja *pac* wojna! twisted .__. czuje sie pacnieta... crying *patrzy na swoja rozdzke* wsadze Ci to do oka! *rzuca sie na nia* 4laugh do oka?! gonk scream xd twisted Whahahah *smaruje śniegiem Adi 4laugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Ale w kosza przegrała nasza szkoła bo u nas chłopacy robią tylko wsady =.= xp jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa xp Tak sie tlumacz, tak sie tlumacz xp To ty sobie tłumaczysz nye ja xd domokun to co mowisz jest bez sensu domokun , bo to ty sie zaczelas tlumaczyc dlaczego przegrali domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ntsumi_Aya aaaaaaaaah xd ninja *pac* wojna! twisted Pac, pac ninja Muahah +^+ * wychodzi z ciemnosci z kabelkami* Ayaaaaa +^+, a moze by tak zawladnac swiatlem +^+ *Rzuca się na Rin i ją łaskocze* Krwiii +^+ Pragne twoejej krwii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|