|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:55 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Aidanna no to ja w czwartek obudzilam sie z bolacymi miesniami... oczy mnie tak piekly ze nie moglam... z nosa tsunami glutow... targedia.... a dzien pozniej na wfie cwiczylam i z golymi plecami po dworzu latalam caly dzien jak wariat xd W-f jest super whee najlepiej jak sa gry zespolowe 4laugh Nyoo zalezy ile go masz i z kim masz =.='' w końcu chodze do klasy sportowej xd ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:05 am
Ntsumi_Aya O, hej Miyu xd Witam na gai ^o^ Nyo ba 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:07 am
nad czym się tak zastanawiasz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:08 am
Ntsumi_Aya Rin_Youkai NYOOO!!! 4laugh 4laugh * rzuca sie i podlancza kabelki po Aye * a teraz skanowanie xd Kabelki? +^+ Takkk Kabelki +^+ muahah * zaklada czarna szate i ucieka do ciemnosci * Muahahhaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:08 am
Aidanna Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Aidanna no to ja w czwartek obudzilam sie z bolacymi miesniami... oczy mnie tak piekly ze nie moglam... z nosa tsunami glutow... targedia.... a dzien pozniej na wfie cwiczylam i z golymi plecami po dworzu latalam caly dzien jak wariat xd W-f jest super whee najlepiej jak sa gry zespolowe 4laugh Nyoo zalezy ile go masz i z kim masz =.='' w końcu chodze do klasy sportowej xd ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:09 am
Ntsumi_Aya nad czym się tak zastanawiasz? ninja no bo tak cicho bylo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:10 am
Aidanna Miyu_av_Isfolket ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:11 am
Miyu_av_Isfolket Aidanna Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Aidanna no to ja w czwartek obudzilam sie z bolacymi miesniami... oczy mnie tak piekly ze nie moglam... z nosa tsunami glutow... targedia.... a dzien pozniej na wfie cwiczylam i z golymi plecami po dworzu latalam caly dzien jak wariat xd W-f jest super whee najlepiej jak sa gry zespolowe 4laugh Nyoo zalezy ile go masz i z kim masz =.='' w końcu chodze do klasy sportowej xd ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD my nawet do gory siatki nie doskoczymy... starsznie wysoko jest .__.' a gramy jak te nogi... i chlopcy zawsze jak sa na trybunach to nas dopinguja... wierza ze sie kiedys nauczymy grac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:12 am
Aidanna Ntsumi_Aya nad czym się tak zastanawiasz? ninja no bo tak cicho bylo xp szaaaa cicho szaaaa , czas na cisze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:12 am
Rin_Youkai Aidanna Miyu_av_Isfolket ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd Ale w kosza przegrała nasza szkoła bo u nas chłopacy robią tylko wsady =.= xp jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:13 am
Rin_Youkai Aidanna Miyu_av_Isfolket ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd a ja chodze do jakiejs kiepskiej szkoly i sie niczym pochwalic nie mozemy crying ale sie staram przepisac do szkoly plastycznej na drugi rok whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 2:13 am
Rin_Youkai Aidanna Ntsumi_Aya nad czym się tak zastanawiasz? ninja no bo tak cicho bylo xp szaaaa cicho szaaaa , czas na cisze ninja Rin ta cisza to przez twoje kabelki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|