Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23251 23252 23253 23254 23255 23256 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 1:55 am

Miyu_av_Isfolket
Rin_Youkai
Aidanna
no to ja w czwartek obudzilam sie z bolacymi miesniami... oczy mnie tak piekly ze nie moglam... z nosa tsunami glutow... targedia.... a dzien pozniej na wfie cwiczylam i z golymi plecami po dworzu latalam caly dzien jak wariat xd
W-f jest super whee najlepiej jak sa gry zespolowe 4laugh
Nyoo zalezy ile go masz i z kim masz =.='' w końcu chodze do klasy sportowej xd
ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:03 am

hmm... ninja

Aidanna

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:05 am

Ntsumi_Aya
Miyu_av_Isfolket
Ntsumi_Aya
Witam ninja
Hejka ninja
O, hej Miyu xd
Witam na gai ^o^
Nyo ba 3nodding
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:05 am

Aidanna
hmm... ninja
>.> ninja

Miyu_av_Isfolket

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:07 am

Aidanna
hmm... ninja
nad czym się tak zastanawiasz? ninja
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:08 am

Ntsumi_Aya
Rin_Youkai
Ntsumi_Aya
Witam ninja
NYOOO!!! 4laugh 4laugh * rzuca sie i podlancza kabelki po Aye * a teraz skanowanie xd
Kabelki? +^+
Takkk Kabelki +^+ muahah * zaklada czarna szate i ucieka do ciemnosci * Muahahhaha

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:08 am

Aidanna
Miyu_av_Isfolket
Rin_Youkai
Aidanna
no to ja w czwartek obudzilam sie z bolacymi miesniami... oczy mnie tak piekly ze nie moglam... z nosa tsunami glutow... targedia.... a dzien pozniej na wfie cwiczylam i z golymi plecami po dworzu latalam caly dzien jak wariat xd
ja sie zawsze tak obsmieje jak gramy w siatkowke... cud sie stanie jak ktos trafi w pilke albo jak odbije prosto a nie ze leci ta pilka na koniec sali xd
U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:09 am

[ Message temporarily off-line ]

Miyu_av_Isfolket

Aidanna

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:09 am

Ntsumi_Aya
Aidanna
hmm... ninja
no bo tak cicho bylo xp
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:10 am

Aidanna
Miyu_av_Isfolket
U nas jak ktoś ci zetnie pike to tylko można się chować żeby głowy nie stracić XD
U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Aidanna

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:11 am

Miyu_av_Isfolket
Aidanna
Miyu_av_Isfolket
Rin_Youkai
Aidanna
my nawet do gory siatki nie doskoczymy... starsznie wysoko jest .__.' a gramy jak te nogi... i chlopcy zawsze jak sa na trybunach to nas dopinguja... wierza ze sie kiedys nauczymy grac rofl
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:12 am

Aidanna
Ntsumi_Aya
Aidanna
hmm... ninja
no bo tak cicho bylo xp
szaaaa cicho szaaaa , czas na cisze ninja

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:12 am

Rin_Youkai
Aidanna
Miyu_av_Isfolket
U nas to tez dobrze graja 3nodding ostanio szkola Miyu wygrala z nami tylko 1 punktem cool , a my to kujony jestesmy, a oni to sportwocy xd
Ale w kosza przegrała nasza szkoła bo u nas chłopacy robią tylko wsady =.= xp jeszcze nie powiedzieliśmy ostatniego słowa xp
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:13 am

Rin_Youkai
Aidanna
Miyu_av_Isfolket
a ja chodze do jakiejs kiepskiej szkoly i sie niczym pochwalic nie mozemy crying ale sie staram przepisac do szkoly plastycznej na drugi rok whee

Aidanna

Miyu_av_Isfolket

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 2:13 am

Rin_Youkai
Aidanna
Ntsumi_Aya
Aidanna
hmm... ninja
no bo tak cicho bylo xp
szaaaa cicho szaaaa , czas na cisze ninja
Rin ta cisza to przez twoje kabelki xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23251 23252 23253 23254 23255 23256 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games