|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:40 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Rin chciałaś Aidanne udusić czekaj czekaj niech tylko wyzdrowieje to cie załaskocze na śmierć *khe khe ach ta ptasia grypa* Nie udusic tylko sie zagapilam . Rodzyna nigdy bym nie skrzywdzila cool . nie skrzywdzila by mnie... bosz... wzruszylam siem T___T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:41 am
Aidanna Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Aidanna bo to od jego imienia jest ksywka ninja Ozz mi to tlumaczyl xd To jak on ma na imie eek Rin chciałaś Aidanne udusić czekaj czekaj niech tylko wyzdrowieje to cie załaskocze na śmierć *khe khe ach ta ptasia grypa* ja juz przszlam ptasia grype... taka jednodniowa... xp ja mam już kilku dniową *kaszlu kaszlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:42 am
Aidanna nie skrzywdzila by mnie... bosz... wzruszylam siem T___T Widzisz... wydziedziczylas mnie, a ja sie nie mszcze cool Chyba mam malo z kobiety ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:42 am
Anuko witam wszystkich w ten piekny niedzielny poranek ... Hejka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:43 am
Rin_Youkai Aidanna ja juz przszlam ptasia grype... taka jednodniowa... xp Ja za to siedze zapuchnieta , bo jestem uczulona na konie, a wczoraj z nimi przebywalam xp . Wygladam jak pileczka gonk no to ja w czwartek obudzilam sie z bolacymi miesniami... oczy mnie tak piekly ze nie moglam... z nosa tsunami glutow... targedia.... a dzien pozniej na wfie cwiczylam i z golymi plecami po dworzu latalam caly dzien jak wariat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:45 am
Aidanna no to ja w czwartek obudzilam sie z bolacymi miesniami... oczy mnie tak piekly ze nie moglam... z nosa tsunami glutow... targedia.... a dzien pozniej na wfie cwiczylam i z golymi plecami po dworzu latalam caly dzien jak wariat xd W-f jest super whee najlepiej jak sa gry zespolowe 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:46 am
Rin_Youkai Aidanna no to ja w czwartek obudzilam sie z bolacymi miesniami... oczy mnie tak piekly ze nie moglam... z nosa tsunami glutow... targedia.... a dzien pozniej na wfie cwiczylam i z golymi plecami po dworzu latalam caly dzien jak wariat xd W-f jest super whee najlepiej jak sa gry zespolowe 4laugh Nyoo zalezy ile go masz i z kim masz =.='' w końcu chodze do klasy sportowej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:50 am
NYOOO!!! 4laugh 4laugh * rzuca sie i podlancza kabelki po Aye * a teraz skanowanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:52 am
Rin_Youkai NYOOO!!! 4laugh 4laugh * rzuca sie i podlancza kabelki po Aye * a teraz skanowanie xd Kabelki? +^+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|