|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:29 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Aidanna ale za to jestes teraz cora Beeczki xd *probuje sie wygramolic z pod niej* To nie beczka to kloc ninja xd Miyu to jest zywe XDD Tu nie chodzi o beczke zwykla sweatdrop . TYlko o zawodowca cool * dumnie bawi sie pistoletem * no Beczka, czyli Bee tudziez Koniu xd CZy ktos wie czemu Koniu?? To troche dziwne x__X bo to od jego imienia jest ksywka ninja Ozz mi to tlumaczyl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:30 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai ja sie takiego tatka boje ninja . * siedzi na niej w ogole nie myslac o tym, ze Aidi chce wstac XD * Hmm, a moze by tak ciasteczek whee *panicznie probuje sie wydostac* gonk ale on ma sanatorium na Ibizie i wogole 3nodding Ojej eek ja na tobie siedze sweatdrop * wstaje i pomaga jej wstac* Darmowa Ibiza xd Ja tam moge zalozyc gabinet operacji plastycznych xd nio!*wdech* powietrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:31 am
Aidanna bo to od jego imienia jest ksywka ninja Ozz mi to tlumaczyl xd To jak on ma na imie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:33 am
a sa tam Lemury ninja ja uwielbiam Lemury ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:33 am
witam wszystkich w ten piekny niedzielny poranek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:34 am
Rin_Youkai Aidanna bo to od jego imienia jest ksywka ninja Ozz mi to tlumaczyl xd To jak on ma na imie eek Rin chciałaś Aidanne udusić czekaj czekaj niech tylko wyzdrowieje to cie załaskocze na śmierć *khe khe ach ta ptasia grypa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:35 am
Anuko witam wszystkich w ten piekny niedzielny poranek ... Hejo xd * zawiesniaczyla po teletubisiowemu *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:36 am
Rin_Youkai Aidanna bo to od jego imienia jest ksywka ninja Ozz mi to tlumaczyl xd To jak on ma na imie eek bry zgadnij...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai a sa tam Lemury ninja ja uwielbiam Lemury ninja a tego ta ja ni wiem... ninja a lemury to to stworki co byly w madagaskarze co nie? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyu_av_Isfolket Rin chciałaś Aidanne udusić czekaj czekaj niech tylko wyzdrowieje to cie załaskocze na śmierć *khe khe ach ta ptasia grypa* Nie udusic tylko sie zagapilam . Rodzyna nigdy bym nie skrzywdzila cool .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:37 am
Kiray Rin_Youkai Aidanna bo to od jego imienia jest ksywka ninja Ozz mi to tlumaczyl xd To jak on ma na imie eek bry zgadnij... Jadyne co mi przychodzi do glowy to Karol ninja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:37 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Aidanna bo to od jego imienia jest ksywka ninja Ozz mi to tlumaczyl xd To jak on ma na imie eek Rin chciałaś Aidanne udusić czekaj czekaj niech tylko wyzdrowieje to cie załaskocze na śmierć *khe khe ach ta ptasia grypa* ja juz przszlam ptasia grype... taka jednodniowa... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:38 am
Aidanna Rin_Youkai a sa tam Lemury ninja ja uwielbiam Lemury ninja a tego ta ja ni wiem... ninja a lemury to to stworki co byly w madagaskarze co nie? gonk Hai xd one sa sloodkie .__. i takie milusie .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:39 am
Kiray Rin_Youkai Aidanna bo to od jego imienia jest ksywka ninja Ozz mi to tlumaczyl xd To jak on ma na imie eek bry zgadnij... czesc Kiaray! *wlazi mu na glowe* ja wiem jak ma na imie ale nie powiem bo moze on niiechce zebym mowila... no i wogole xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:40 am
Aidanna ja juz przszlam ptasia grype... taka jednodniowa... xp Ja za to siedze zapuchnieta , bo jestem uczulona na konie, a wczoraj z nimi przebywalam xp . Wygladam jak pileczka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|