|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:08 am
NIACh niach niach xd * rzuca sie nia * Roooodzyn przyszedl xd - ta co mnie wydziedziczyla stare XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:10 am
Rin_Youkai NIACh niach niach xd * rzuca sie nia * Roooodzyn przyszedl xd - ta co mnie wydziedziczyla stare XD Hejka ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:13 am
Rin_Youkai NIACh niach niach xd * rzuca sie nia * Roooodzyn przyszedl xd - ta co mnie wydziedziczyla stare XD ale za to jestes teraz cora Beeczki xd *probuje sie wygramolic z pod niej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:16 am
Aidanna Rin_Youkai NIACh niach niach xd * rzuca sie nia * Roooodzyn przyszedl xd - ta co mnie wydziedziczyla stare XD ale za to jestes teraz cora Beeczki xd *probuje sie wygramolic z pod niej* ja sie takiego tatka boje ninja . * siedzi na niej w ogole nie myslac o tym, ze Aidi chce wstac XD * Hmm, a moze by tak ciasteczek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:20 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai NIACh niach niach xd * rzuca sie nia * Roooodzyn przyszedl xd - ta co mnie wydziedziczyla stare XD ale za to jestes teraz cora Beeczki xd *probuje sie wygramolic z pod niej* ja sie takiego tatka boje ninja . * siedzi na niej w ogole nie myslac o tym, ze Aidi chce wstac XD * Hmm, a moze by tak ciasteczek whee *panicznie probuje sie wydostac* gonk ale on ma sanatorium na Ibizie i wogole 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:21 am
Miyu_av_Isfolket Aidanna ale za to jestes teraz cora Beeczki xd *probuje sie wygramolic z pod niej* To nie beczka to kloc ninja xd Miyu to jest zywe XDD Tu nie chodzi o beczke zwykla sweatdrop . TYlko o zawodowca cool * dumnie bawi sie pistoletem *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:24 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Aidanna ale za to jestes teraz cora Beeczki xd *probuje sie wygramolic z pod niej* To nie beczka to kloc ninja xd Miyu to jest zywe XDD Tu nie chodzi o beczke zwykla sweatdrop . TYlko o zawodowca cool * dumnie bawi sie pistoletem * no Beczka, czyli Bee tudziez Koniu xd i ty uwazaj gdzie machasz tym pistoletem! gonk *gryzie ja w noge* zejdziesz ze mnie czy nie?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:24 am
Aidanna Rin_Youkai ja sie takiego tatka boje ninja . * siedzi na niej w ogole nie myslac o tym, ze Aidi chce wstac XD * Hmm, a moze by tak ciasteczek whee *panicznie probuje sie wydostac* gonk ale on ma sanatorium na Ibizie i wogole 3nodding Ojej eek ja na tobie siedze sweatdrop * wstaje i pomaga jej wstac* Darmowa Ibiza xd Ja tam moge zalozyc gabinet operacji plastycznych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:26 am
Aidanna Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Aidanna ale za to jestes teraz cora Beeczki xd *probuje sie wygramolic z pod niej* To nie beczka to kloc ninja xd Miyu to jest zywe XDD Tu nie chodzi o beczke zwykla sweatdrop . TYlko o zawodowca cool * dumnie bawi sie pistoletem * no Beczka, czyli Bee tudziez Koniu xd CZy ktos wie czemu Koniu?? To troche dziwne x__X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:26 am
Aidanna Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Aidanna ale za to jestes teraz cora Beeczki xd *probuje sie wygramolic z pod niej* To nie beczka to kloc ninja xd Miyu to jest zywe XDD Tu nie chodzi o beczke zwykla sweatdrop . TYlko o zawodowca cool * dumnie bawi sie pistoletem * no Beczka, czyli Bee tudziez Koniu xd i ty uwazaj gdzie machasz tym pistoletem! gonk *gryzie ja w noge* zejdziesz ze mnie czy nie?! Upaa mała pomyłka sweatdrop gomen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:28 am