|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:27 am
Anuko Rin_Youkai Witam... ehhh ._. jak mi smutno .__. [Korn-Open Up.mp3] czemu Ci smutno? Bo musze zrezygnowac z czegos co mialam od 8 roku zycia ... Na tym temat sie konczy , przykro mi ale nie chce o tym rozmawiac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:27 am
Terrorystka Frania Anuko Terrorystka Frania eeeeeee..... kim jestescie? Auko jestem ^^ milo mi, dopiero od jakis 2 tygodni piszem cos na forum acz niewiele witam *podaje dłoń* widac ze niewiele.... zauwazylabym cie ;P w tym tygodniu mialam jakies dziwne problemy z dostaniem sie na forum gildii ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:29 am
Terrorystka Frania eeeeeee..... kim jestescie? Hejoooooo * teletubisiowe xd * To ja Nocny jastrzab ninja Nie pamietasz mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Anuko Terrorystka Frania eeeeeee..... kim jestescie? Auko jestem ^^ milo mi, dopiero od jakis 2 tygodni piszem cos na forum acz niewiele witam *podaje dłoń* widac ze niewiele.... zauwazylabym cie ;P Hejka ^^ jetsem Miyu od dzisiaj siedze na forum ^^" miło Cię poznać ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anuko Terrorystka Frania Anuko Terrorystka Frania eeeeeee..... kim jestescie? Auko jestem ^^ milo mi, dopiero od jakis 2 tygodni piszem cos na forum acz niewiele witam *podaje dłoń* widac ze niewiele.... zauwazylabym cie ;P w tym tygodniu mialam jakies dziwne problemy z dostaniem sie na forum gildii ... TO jest zaraza zbiorowa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:31 am
Miyu_av_Isfolket Terrorystka Frania Anuko Terrorystka Frania eeeeeee..... kim jestescie? Auko jestem ^^ milo mi, dopiero od jakis 2 tygodni piszem cos na forum acz niewiele witam *podaje dłoń* widac ze niewiele.... zauwazylabym cie ;P Hejka ^^ jetsem Miyu od dzisiaj siedze na forum ^^" miło Cię poznać ^^ Miyu ma skleroze i mowi 2 razy to samo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:42 am
Miyu_av_Isfolket Ja słucham czeskiego gotyku to dopiero jest dziwne @.@ wokal fajny, ale do jezyka trudno sie przyzwyczaić _^_ Miyu ty przestala bys miec w koncu uprzedzenie do Korna _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|