|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:18 am
Miyu_av_Isfolket Anuko Miyu_av_Isfolket niech ta wiosna będzie jak najszybciej xD oooo tak ... zgodzem siem ... tak buro i ponuro wszczedzie jest ... mi malo sloneczka ... Nyooo słoneczko, ciepełko i motylki _^_ xD to co tygrysy lubią najbardziej ninja XD zielona trawka na ktorej moznaby sie wyciagnac ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:20 am
Anuko Miyu_av_Isfolket Anuko Miyu_av_Isfolket niech ta wiosna będzie jak najszybciej xD oooo tak ... zgodzem siem ... tak buro i ponuro wszczedzie jest ... mi malo sloneczka ... Nyooo słoneczko, ciepełko i motylki _^_ xD to co tygrysy lubią najbardziej ninja XD zielona trawka na ktorej moznaby sie wyciagnac ... Kocyk na trwace, opalanko i cuś zimnego do picia..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:22 am
Miyu_av_Isfolket Anuko zielona trawka na ktorej moznaby sie wyciagnac ... Kocyk na trwace, opalanko i cuś zimnego do picia.. czyli ze sie rozumiemy ... no ale niewiem jak Tobie, ale mi ostatnio baaardzo szybko czas mija wiec zapewne juz niedlugo bedzie tak jak marzymy sobie wlasnie teraz ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:44 am
Miyu_av_Isfolket Nyoo mam dojśc tej zimy czy co to jest bo juz sama nie wiem xD zabiera człowiekowi chec do żzycia =.='' taa ... deprecha i te inne sprawy ... a jeszcze w szkole nawalaja tyle ze ledwo wyrabiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:01 am
Miyu_av_Isfolket dobra zmieńmy temat ^^"" hmm czym się interesujesz? ninja jestem uzalezniona od ksiazek, glownie ostatnio fantastyka, potem horrory przeplatane z romansidlami cry > a i rozne takie ... czasami jak dobra to i lekturke szkolna przeczytam ... a obecnie w lapkach mam 'Upowaznienie do szczescia ' Grocholi ... hm ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:13 am
Witam... ehhh ._. jak mi smutno .__.
[Korn-Open Up.mp3]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:21 am
eeeeeee..... kim jestescie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:23 am
Rin_Youkai Witam... ehhh ._. jak mi smutno .__. [Korn-Open Up.mp3] czemu Ci smutno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:24 am
Terrorystka Frania eeeeeee..... kim jestescie? Auko jestem ^^ milo mi, dopiero od jakis 2 tygodni piszem cos na forum acz niewiele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 9:25 am
Anuko Terrorystka Frania eeeeeee..... kim jestescie? Auko jestem ^^ milo mi, dopiero od jakis 2 tygodni piszem cos na forum acz niewiele witam *podaje dłoń* widac ze niewiele.... zauwazylabym cie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|