|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:50 am
Miyu_av_Isfolket *wyobraża sobie* Rin idzie po ulicy i Ihaaa xd _^_ xD HAALO jest tu ktoś >,> Jak Cie zaraz dziabne zembiskami to bedziesz miec domokun A teraz spadam xp ide z wloczachem na spacer whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:53 am
Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket *wyobraża sobie* Rin idzie po ulicy i Ihaaa xd _^_ xD HAALO jest tu ktoś >,> Jak Cie zaraz dziabne zembiskami to bedziesz miec domokun A teraz spadam xp ide z wloczachem na spacer whee Tylko nie załap mi ptasiej grypy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:54 am
Witam i zegnam ninja xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:55 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket *wyobraża sobie* Rin idzie po ulicy i Ihaaa xd _^_ xD HAALO jest tu ktoś >,> Jak Cie zaraz dziabne zembiskami to bedziesz miec domokun A teraz spadam xp ide z wloczachem na spacer whee Tylko nie załap mi ptasiej grypy xD =,=''' Bede rzucala pod twoja szkole zdechle golebie i bede siac panike xd xd ninja Muhahaha Zlaaa Rin zlaaa twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:55 am
jak tam sobotnie popoludnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:56 am
DOBRA JA juz na serio zmykam ninja Papap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:56 am
Rin_Youkai DOBRA JA juz na serio zmykam ninja Papap no cusz ... znikaz juz tak od paru postow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:03 am
Anuko jak tam sobotnie popoludnie? Nwet znośnie tylko jestem chora *aapskik* a tobie jak mija?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:05 am
Miyu_av_Isfolket Anuko jak tam sobotnie popoludnie? Nwet znośnie tylko jestem chora *aapskik* a tobie jak mija? ja przed polgodzinki z japonskiego wrocilam whee chora ... ugh ... niewiem jaka u Ciebie pogoda ale u mnie w Kraku niezbyt przyjemnie ...a na czo? zwykle przeziebienie czy cos gorszego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:13 am
Miyu_av_Isfolket niech ta wiosna będzie jak najszybciej xD oooo tak ... zgodzem siem ... tak buro i ponuro wszczedzie jest ... mi malo sloneczka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 8:16 am
Anuko Miyu_av_Isfolket niech ta wiosna będzie jak najszybciej xD oooo tak ... zgodzem siem ... tak buro i ponuro wszczedzie jest ... mi malo sloneczka ... Nyooo słoneczko, ciepełko i motylki _^_ xD to co tygrysy lubią najbardziej ninja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|