|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:11 am
Twisted_Exile Raticiel aha... dobra nie wnikam wink wiecie co ze mnie juz dobija ta zima i studia mnie dobijaja, wsysko mnie dobija i jedyne co mnie cieszy to fakt iz jak zlapie oddech to biore sie za szalik... sie znaczy chce wydziergac szaliczek xd na razie taki maly zrobilam misiowi xd sweatdrop xd gonk studia mam juz ich dosc i cwiczen od 9 do 19 gonk a jakie studia? smile nyu, my takich sadomaso nie uprawiamy, ale na litosc ile mozna czytac ze Zrodzony niezrodzony syn stworcy slowa zrodzonego niezrodzonego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:11 am
Raticiel EvilYuki Raticiel a jak to moj brat zwykl mawiac: "YHYHY!.... ...lubie majonez..." lol mim owszystko wole keczap. a ja koncentrat lowicz, w ramach pracy promocyjnej dostalam 2 zgrzewki twisted KONCENTRRRRAT pomidorowo-pomidorowy 4laugh heart achtung, achtung... a dlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:12 am
Raticiel Twisted_Exile Raticiel aha... dobra nie wnikam wink wiecie co ze mnie juz dobija ta zima i studia mnie dobijaja, wsysko mnie dobija i jedyne co mnie cieszy to fakt iz jak zlapie oddech to biore sie za szalik... sie znaczy chce wydziergac szaliczek xd na razie taki maly zrobilam misiowi xd sweatdrop xd gonk studia mam juz ich dosc i cwiczen od 9 do 19 gonk a jakie studia? smile nyu, my takich sadomaso nie uprawiamy, ale na litosc ile mozna czytac ze Zrodzony niezrodzony syn stworcy slowa zrodzonego niezrodzonego xd ninja resocjalizacja mrgreen ninja wtorek i czwartek cwiczenia od 9-19 w srode same wyklady od 9-17 mrgreen stare ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:13 am
EvilYuki Raticiel EvilYuki Raticiel a jak to moj brat zwykl mawiac: "YHYHY!.... ...lubie majonez..." lol mim owszystko wole keczap. a ja koncentrat lowicz, w ramach pracy promocyjnej dostalam 2 zgrzewki twisted KONCENTRRRRAT pomidorowo-pomidorowy 4laugh heart achtung, achtung... a dlaczego? ta, z ta reklama tez bylo fajnie, bo jej wczesniej nie widzialam (dostaje ptasiej grypy na widok telewizora) i mialam zonka jak ludzie mnie pytali "a dlaczego" "a czemu tak?" gdy wreczalam im sloiczki koncentratu... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:14 am
Twisted_Exile Raticiel Twisted_Exile Raticiel aha... dobra nie wnikam wink wiecie co ze mnie juz dobija ta zima i studia mnie dobijaja, wsysko mnie dobija i jedyne co mnie cieszy to fakt iz jak zlapie oddech to biore sie za szalik... sie znaczy chce wydziergac szaliczek xd na razie taki maly zrobilam misiowi xd sweatdrop xd gonk studia mam juz ich dosc i cwiczen od 9 do 19 gonk a jakie studia? smile nyu, my takich sadomaso nie uprawiamy, ale na litosc ile mozna czytac ze Zrodzony niezrodzony syn stworcy slowa zrodzonego niezrodzonego xd ninja resocjalizacja mrgreen ninja wtorek i czwartek cwiczenia od 9-19 w srode same wyklady od 9-17 mrgreen stare ninja oj ciezko... kumpela z roku robi 2 kierunki, takze resocjalizacje i to co ja _-_ filozofje... ninja xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:15 am
Twisted_Exile ninja resocjalizacja mrgreen ninja wtorek i czwartek cwiczenia od 9-19 w srode same wyklady od 9-17 mrgreen stare ninja zawsze chcialam to studiowac. pytania: 1. dawno zdawalas? czy piszac Nowa Mature? 2. Jakie przedmioty sa wymagane 3. Na jakiej uczelni? 4. Czy jest ciezko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:15 am
Raticiel oj ciezko... kumpela z roku robi 2 kierunki, takze resocjalizacje i to co ja _-_ filozofje... ninja xd biggrin o, to tez chcialam studiowac... pytania: 1. dawno zdawalas? czy piszac Nowa Mature? 2. Jakie przedmioty sa wymagane 3. Na jakiej uczelni? 4. Czy jest ciezko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:16 am
szaaaalenstwo twisted heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:17 am
Leylla szaaaalenstwo twisted heart xd LOWIIIICZ!!!! KONCENTRATTTTTTooooo wink xd biggrin szajba na dekiel twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:18 am
EvilYuki Twisted_Exile ninja resocjalizacja mrgreen ninja wtorek i czwartek cwiczenia od 9-19 w srode same wyklady od 9-17 mrgreen stare ninja zawsze chcialam to studiowac. pytania: 1. dawno zdawalas? czy piszac Nowa Mature? 2. Jakie przedmioty sa wymagane 3. Na jakiej uczelni? 4. Czy jest ciezko? jestem na prywatnych 1 rok a rekrutacja byla kto pierwszy ten lepszy ale jak sie orintuje na pnastwowce chca historie albo WOS a czy ciezko raczej nie jesli ma sie umysl humanistyczny chociaz ciezka byla logika i filozofia rofl mrgreen twisted a jestes z wawy to moja szkola jest na placu bankowym ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:20 am
Raticiel Leylla szaaaalenstwo twisted heart xd LOWIIIICZ!!!! KONCENTRATTTTTTooooo wink xd biggrin szajba na dekiel twisted sasasasassasas twisted mrgreen cio porabiacie zasrance? mrgreen ooo ja tez chce na filozofie mrgreen i jeszcze na dziennikarstwo... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:22 am
Twisted_Exile EvilYuki Twisted_Exile ninja resocjalizacja mrgreen ninja wtorek i czwartek cwiczenia od 9-19 w srode same wyklady od 9-17 mrgreen stare ninja zawsze chcialam to studiowac. pytania: 1. dawno zdawalas? czy piszac Nowa Mature? 2. Jakie przedmioty sa wymagane 3. Na jakiej uczelni? 4. Czy jest ciezko? jestem na prywatnych 1 rok a rekrutacja byla kto pierwszy ten lepszy ale jak sie orintuje na pnastwowce chca historie albo WOS a czy ciezko raczej nie jesli ma sie umysl humanistyczny chociaz ciezka byla logika i filozofia rofl mrgreen twisted a jestes z wawy to moja szkola jest na placu bankowym ;3 zesz, ja musze na panstwowe... sweatdrop obiecalam sobie... nawet jezyki afrykanskie, cokolwiek- zeby miec magistrat. a pracowac bede na wlasna reke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:27 am
EvilYuki zesz, ja musze na panstwowe... sweatdrop obiecalam sobie... nawet jezyki afrykanskie, cokolwiek- zeby miec magistrat. a pracowac bede na wlasna reke. africa africa jest dzica rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:31 am
Leylla EvilYuki zesz, ja musze na panstwowe... sweatdrop obiecalam sobie... nawet jezyki afrykanskie, cokolwiek- zeby miec magistrat. a pracowac bede na wlasna reke. africa africa jest dzica rofl mrgreen ta jest, pani majster
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:31 am
EvilYuki Twisted_Exile EvilYuki Twisted_Exile ninja resocjalizacja mrgreen ninja wtorek i czwartek cwiczenia od 9-19 w srode same wyklady od 9-17 mrgreen stare ninja zawsze chcialam to studiowac. pytania: 1. dawno zdawalas? czy piszac Nowa Mature? 2. Jakie przedmioty sa wymagane 3. Na jakiej uczelni? 4. Czy jest ciezko? jestem na prywatnych 1 rok a rekrutacja byla kto pierwszy ten lepszy ale jak sie orintuje na pnastwowce chca historie albo WOS a czy ciezko raczej nie jesli ma sie umysl humanistyczny chociaz ciezka byla logika i filozofia rofl mrgreen twisted a jestes z wawy to moja szkola jest na placu bankowym ;3 zesz, ja musze na panstwowe... sweatdrop obiecalam sobie... nawet jezyki afrykanskie, cokolwiek- zeby miec magistrat. a pracowac bede na wlasna reke. masz problem bo sa wprowadzane 2 stopniowe studia 3 lata licencjatu potem 2 lata magisterki ta sa wymogi unii..ja w tej szkole zrobie licencjat i ide na APS zrobic magistra ninja prywatne szkoly tez robia magistrwo przeciez neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|