Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23237 23238 23239 23240 23241 23242 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Raticiel

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:11 am

Twisted_Exile
Raticiel
aha... dobra nie wnikam wink
wiecie co ze mnie juz dobija ta zima i studia mnie dobijaja, wsysko mnie dobija i jedyne co mnie cieszy to fakt iz jak zlapie oddech to biore sie za szalik... sie znaczy chce wydziergac szaliczek xd na razie taki maly zrobilam misiowi xd sweatdrop xd
gonk studia mam juz ich dosc i cwiczen od 9 do 19 gonk
a jakie studia? smile nyu, my takich sadomaso nie uprawiamy, ale na litosc ile mozna czytac ze Zrodzony niezrodzony syn stworcy slowa zrodzonego niezrodzonego xd
PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:11 am

Raticiel
EvilYuki
Raticiel
EvilYuki
ziąąąąą?
a jak to moj brat zwykl mawiac: "YHYHY!.... ...lubie majonez..." lol
mim owszystko wole keczap.
a ja koncentrat lowicz, w ramach pracy promocyjnej dostalam 2 zgrzewki twisted KONCENTRRRRAT pomidorowo-pomidorowy 4laugh heart
achtung, achtung...

a dlaczego?

EvilYuki
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:12 am

Raticiel
Twisted_Exile
Raticiel
wiecie co ze mnie juz dobija ta zima i studia mnie dobijaja, wsysko mnie dobija i jedyne co mnie cieszy to fakt iz jak zlapie oddech to biore sie za szalik... sie znaczy chce wydziergac szaliczek xd na razie taki maly zrobilam misiowi xd sweatdrop xd
a jakie studia? smile nyu, my takich sadomaso nie uprawiamy, ale na litosc ile mozna czytac ze Zrodzony niezrodzony syn stworcy slowa zrodzonego niezrodzonego xd
ninja resocjalizacja mrgreen ninja wtorek i czwartek cwiczenia od 9-19 w srode same wyklady od 9-17 mrgreen stare ninja
PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:13 am

EvilYuki
Raticiel
EvilYuki
Raticiel
EvilYuki
ziąąąąą?
a jak to moj brat zwykl mawiac: "YHYHY!.... ...lubie majonez..." lol
mim owszystko wole keczap.
a ja koncentrat lowicz, w ramach pracy promocyjnej dostalam 2 zgrzewki twisted KONCENTRRRRAT pomidorowo-pomidorowy 4laugh heart
achtung, achtung...

a dlaczego?
ta, z ta reklama tez bylo fajnie, bo jej wczesniej nie widzialam (dostaje ptasiej grypy na widok telewizora) i mialam zonka jak ludzie mnie pytali "a dlaczego" "a czemu tak?" gdy wreczalam im sloiczki koncentratu... lol

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:14 am

Twisted_Exile
Raticiel
Twisted_Exile
Raticiel
ninja resocjalizacja mrgreen ninja wtorek i czwartek cwiczenia od 9-19 w srode same wyklady od 9-17 mrgreen stare ninja
oj ciezko... kumpela z roku robi 2 kierunki, takze resocjalizacje i to co ja _-_ filozofje... ninja xd biggrin
PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:15 am

Twisted_Exile
zawsze chcialam to studiowac.

pytania:
1. dawno zdawalas? czy piszac Nowa Mature?
2. Jakie przedmioty sa wymagane
3. Na jakiej uczelni?
4. Czy jest ciezko?

EvilYuki
Crew

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:15 am

Raticiel
oj ciezko... kumpela z roku robi 2 kierunki, takze resocjalizacje i to co ja _-_ filozofje... ninja xd biggrin
o, to tez chcialam studiowac...

pytania:
3. Na jakiej uczelni?
4. Czy jest ciezko?
PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:16 am

szaaaalenstwo twisted heart xd

Leylla

Raticiel

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:17 am

Leylla
LOWIIIICZ!!!! KONCENTRATTTTTTooooo wink xd biggrin szajba na dekiel twisted
PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:18 am

EvilYuki
Twisted_Exile

pytania:
3. Na jakiej uczelni?
4. Czy jest ciezko?
jestem na prywatnych 1 rok a rekrutacja byla kto pierwszy ten lepszy
ale jak sie orintuje na pnastwowce chca historie albo WOS
a czy ciezko raczej nie jesli ma sie umysl humanistyczny chociaz ciezka byla logika i filozofia rofl mrgreen twisted a jestes z wawy to moja szkola jest na placu bankowym ;3

Twisted_Exile

Leylla

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:20 am

Raticiel
Leylla
LOWIIIICZ!!!! KONCENTRATTTTTTooooo wink xd biggrin szajba na dekiel twisted

sasasasassasas twisted mrgreen

cio porabiacie zasrance? mrgreen
ooo ja tez chce na filozofie mrgreen i jeszcze na dziennikarstwo... ninja
PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:22 am

Twisted_Exile
EvilYuki
Twisted_Exile

pytania:
3. Na jakiej uczelni?
4. Czy jest ciezko?
a czy ciezko raczej nie jesli ma sie umysl humanistyczny chociaz ciezka byla logika i filozofia rofl mrgreen twisted a jestes z wawy to moja szkola jest na placu bankowym ;3
zesz, ja musze na panstwowe... sweatdrop obiecalam sobie... nawet jezyki afrykanskie, cokolwiek- zeby miec magistrat.

a pracowac bede na wlasna reke.

EvilYuki
Crew

Leylla

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:27 am

EvilYuki
zesz, ja musze na panstwowe... sweatdrop obiecalam sobie... nawet jezyki afrykanskie, cokolwiek- zeby miec magistrat.

africa africa jest dzica rofl mrgreen
PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:31 am

Leylla
EvilYuki

africa africa jest dzica rofl mrgreen
ta jest, pani majster

EvilYuki
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 5:31 am

EvilYuki
Twisted_Exile
EvilYuki
Twisted_Exile

pytania:
3. Na jakiej uczelni?
4. Czy jest ciezko?

masz problem bo sa wprowadzane 2 stopniowe studia 3 lata licencjatu potem 2 lata magisterki ta sa wymogi unii..ja w tej szkole zrobie licencjat i ide na APS zrobic magistra ninja prywatne szkoly tez robia magistrwo przeciez neutral
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23237 23238 23239 23240 23241 23242 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games