|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:43 am
...I tak wszyscy wiemy, że to wino... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:43 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Właśnie, ja też. ...Ale w tym tygodniu będe miał rekolekcje...znaczy, Oni będą mieli. ...I trzy dni wolne, supa! mrgreen czemu tak wczesnie? przeciez swieta dopiero za miesiac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:45 am
RUFUS.ABBYSINIAN Omega Sun Miss_Karina gosci sie spodziewasz? O.o ja to niestety wyjatkowo ten łikend przeznaczam na harowke crying nie, ale w tygodniu nigdy nie mam czasu na wiele rzeczy, wiec w weekendy nadrabiam ...Właśnie, ja też. ...Ale w tym tygodniu będe miał rekolekcje...znaczy, Oni będą mieli. ...I trzy dni wolne, supa! mrgreen eh pamietam te czasy mrgreen spanie, obijanie sie w domciu podczas gdy inni musieli isc na rekolekcje xd rofl pirate .... a to dla mnie juz zamierzchla przeszlosc wink a co do porzadkow...u mnie sprzata sprzataczka i wlasnie sie wqrzam, bo gdzies mi schowala kalendarz a ja mialam tam pewne wazne wpisy stressed nakrzycze na nia jak jeszcze mi nawinie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:45 am
Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...Właśnie, ja też. ...Ale w tym tygodniu będe miał rekolekcje...znaczy, Oni będą mieli. ...I trzy dni wolne, supa! mrgreen czemu tak wczesnie? przeciez swieta dopiero za miesiac ...Hm... ...Pytanie skierowane stanowczo do złej osoby. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:46 am
SUPER!
Chciałam zrobić animację... a ja nie mam głosu męskiego przecież! gonk Cały zapał i pomysł poszly się jedwabić... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:46 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...I tak wszyscy wiemy, że to wino... xd blaugh puuuuuuuuudlo xd xd nie pijam winka tak wczesnie rano xd rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:47 am
Miss_Karina RUFUS.ABBYSINIAN Omega Sun Miss_Karina gosci sie spodziewasz? O.o ja to niestety wyjatkowo ten łikend przeznaczam na harowke crying nie, ale w tygodniu nigdy nie mam czasu na wiele rzeczy, wiec w weekendy nadrabiam ...Właśnie, ja też. ...Ale w tym tygodniu będe miał rekolekcje...znaczy, Oni będą mieli. ...I trzy dni wolne, supa! mrgreen eh pamietam te czasy mrgreen spanie, obijanie sie w domciu podczas gdy inni musieli isc na rekolekcje xd rofl pirate .... a to dla mnie juz zamierzchla przeszlosc wink a co do porzadkow...u mnie sprzata sprzataczka i wlasnie sie wqrzam, bo gdzies mi schowala kalendarz a ja mialam tam pewne wazne wpisy stressed nakrzycze na nia jak jeszcze mi nawinie stressed odczep sie od Boguducha winnej kobiety! Miała posprzątać to posprzątała... a jak były wazne, trza było schować! Najłatwiej isęwyżywać na klasie robotniczej... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:47 am
EvilYuki SUPER! Chciałam zrobić animację... a ja nie mam głosu męskiego przecież! gonk Cały zapał i pomysł poszly się jedwabić... crying porwij jakiegos mena i zmus go do mowienia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:48 am
EvilYuki odczep sie od Boguducha winnej kobiety! Miała posprzątać to posprzątała... a jak były wazne, trza było schować! Najłatwiej isęwyżywać na klasie robotniczej... sweatdrop eh... ;] spokojnie nie nakrzycze tylko powiem zeby nie ruszala niczego co lezy na biurku sweatdrop ja nigdy nie mam czasu na sprzatanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:49 am
Miss_Karina a co do porzadkow...u mnie sprzata sprzataczka i wlasnie sie wqrzam, bo gdzies mi schowala kalendarz a ja mialam tam pewne wazne wpisy stressed nakrzycze na nia jak jeszcze mi nawinie stressed Dlaczego masz na nia krzyczec? Przeciez to jej praca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:49 am
Miss_Karina EvilYuki odczep sie od Boguducha winnej kobiety! Miała posprzątać to posprzątała... a jak były wazne, trza było schować! Najłatwiej isęwyżywać na klasie robotniczej... sweatdrop eh... ;] spokojnie nie nakrzycze tylko powiem zeby nie ruszala niczego co lezy na biurku sweatdrop ja nigdy nie mam czasu na sprzatanie ja nie mam ochoty, czas by się może znalazł... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:50 am
*zaglada niepewnie*
Hejka All...
heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:51 am
EvilYuki Najłatwiej isęwyżywać na klasie robotniczej... sweatdrop a myslalam, ze tylko ja jestem przewrazliwiona na punkcie "rownouprawnienia" zawodowego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:52 am
EvilYuki Miss_Karina EvilYuki odczep sie od Boguducha winnej kobiety! Miała posprzątać to posprzątała... a jak były wazne, trza było schować! Najłatwiej isęwyżywać na klasie robotniczej... sweatdrop eh... ;] spokojnie nie nakrzycze tylko powiem zeby nie ruszala niczego co lezy na biurku sweatdrop ja nigdy nie mam czasu na sprzatanie ja nie mam ochoty, czas by się może znalazł... mrgreen hehehe ;] witayy Kiart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|