|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:25 am
Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun *wylazi leniwie z lozeczka* ninja co tak pozno xd Ja juz o 6 rano sobie lazilam po domu xd wstalam o 9.00 ale lubie sie wylegiwac w lozeczku i lazic pol dnia w pizamie ja uwielbiam lezec w lozku ale gdy jestem po sniadaniu to jakos nie moge znow sie polozyc ;] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:25 am
Twisted_Exile Miss_Karina czesc wam... szkraby whee heyka *szweda sie tu i tam*co tam slychac u ciebie wredzoszku? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:26 am
Miss_Karina Twisted_Exile Miss_Karina czesc wam... szkraby whee heyka *szweda sie tu i tam*co tam slychac u ciebie wredzoszku? 3nodding 22. Placebo - [Meds #13] Song To Say Goodbye [3:36] mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:27 am
Miss_Karina ja uwielbiam lezec w lozku ale gdy jestem po sniadaniu to jakos nie moge znow sie polozyc ;] xd a ja moge, czesto jem sniadanie w lozku i wyleguje sie do poludnia. Ale dzisiaj musze sprzatac, pracowac, jechac na zakupy wiec dlugo sie nie polenie sweatdrop *packa sie blotna maseczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:30 am
Twisted_Exile Miss_Karina Twisted_Exile Miss_Karina czesc wam... szkraby whee heyka *szweda sie tu i tam*co tam slychac u ciebie wredzoszku? 3nodding 22. Placebo - [Meds #13] Song To Say Goodbye [3:36] mrgreen ke? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:31 am
Miss_Karina Twisted_Exile Miss_Karina Twisted_Exile Miss_Karina czesc wam... szkraby whee heyka *szweda sie tu i tam*co tam slychac u ciebie wredzoszku? 3nodding 22. Placebo - [Meds #13] Song To Say Goodbye [3:36] mrgreen ke? xd pytalas sie co slychac to napisalamco slychac u mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:31 am
Omega Sun Miss_Karina ja uwielbiam lezec w lozku ale gdy jestem po sniadaniu to jakos nie moge znow sie polozyc ;] xd a ja moge, czesto jem sniadanie w lozku i wyleguje sie do poludnia. Ale dzisiaj musze sprzatac, pracowac, jechac na zakupy wiec dlugo sie nie polenie sweatdrop *packa sie blotna maseczka* gosci sie spodziewasz? O.o ja to niestety wyjatkowo ten łikend przeznaczam na harowke crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:35 am
Twisted_Exile pytalas sie co slychac to napisalamco slychac u mnie mrgreen fakt rofl no to inaczej sie spytam xd co sie dzialo u ciebie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:36 am
witaj Rufus biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:36 am
Miss_Karina Twisted_Exile pytalas sie co slychac to napisalamco slychac u mnie mrgreen fakt rofl no to inaczej sie spytam xd co sie dzialo u ciebie? xd monotonnie po zdanej poprawce nudze sie i zaczelam przepisywac notatki na kompa rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:38 am
Miss_Karina witaj Rufus biggrin biggrin biggrin ...Long tajm noł si.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:40 am
Miss_Karina gosci sie spodziewasz? O.o ja to niestety wyjatkowo ten łikend przeznaczam na harowke crying nie, ale w tygodniu nigdy nie mam czasu na wiele rzeczy, wiec w weekendy nadrabiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:42 am
Twisted_Exile Miss_Karina Twisted_Exile pytalas sie co slychac to napisalamco slychac u mnie mrgreen fakt rofl no to inaczej sie spytam xd co sie dzialo u ciebie? xd monotonnie po zdanej poprawce nudze sie i zaczelam przepisywac notatki na kompa rofl mrgreen twisted ;D ja tam robie dwie plansze ... bede musiala w pon je wydrukowac na piance za 30-40 zeta za szt gonk no i kuruje sie.. cos nie tak z moim zdrowiem jest. xp >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 2:42 am
Omega Sun Miss_Karina gosci sie spodziewasz? O.o ja to niestety wyjatkowo ten łikend przeznaczam na harowke crying nie, ale w tygodniu nigdy nie mam czasu na wiele rzeczy, wiec w weekendy nadrabiam ...Właśnie, ja też. ...Ale w tym tygodniu będe miał rekolekcje...znaczy, Oni będą mieli. ...I trzy dni wolne, supa! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|