|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:10 pm
Aidanna kiedys je odzyskam... tylko systuacja sie uspokoi xd najpierw to moze jeszcze jakos sytuacje z tesciem unormowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:12 pm
Ozzwald Aidanna kiedys je odzyskam... tylko systuacja sie uspokoi xd najpierw to moze jeszcze jakos sytuacje z tesciem unormowac blaugh ja sie musze przygotowac zeby mu to powiedziec... talk2hand gonk domokun xp eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:14 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna kiedys je odzyskam... tylko systuacja sie uspokoi xd najpierw to moze jeszcze jakos sytuacje z tesciem unormowac blaugh ja sie musze przygotowac zeby mu to powiedziec... talk2hand gonk domokun xp eek nie ma pospiechu biggrin ty sie muszi przygotowac.. to ja zgine xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:15 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna kiedys je odzyskam... tylko systuacja sie uspokoi xd najpierw to moze jeszcze jakos sytuacje z tesciem unormowac blaugh ja sie musze przygotowac zeby mu to powiedziec... talk2hand gonk domokun xp eek nie ma pospiechu biggrin ty sie muszi przygotowac.. to ja zgine xp to wiesz... nagrobek kupi Ci taki z serduszkiem albo spale Cie i postawie sobie na telewizorze... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:15 pm
ruda nyoo xd Rude jest fajne nyo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:17 pm
Rin_Youkai ruda nyoo xd Rude jest fajne nyo XD wogole nie moge z tego zdjecia... mina piekna... okluary siostry na nosie... moje to te co ma mroczna postac z tylu xd i wogole nie moge rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:18 pm
Aidanna Rin_Youkai ruda nyoo xd Rude jest fajne nyo XD wogole nie moge z tego zdjecia... mina piekna... okluary siostry na nosie... moje to te co ma mroczna postac z tylu xd i wogole nie moge rofl takie zdiecie najlepsze nyoo xd Wspomnienia sa z nich XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:19 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai ruda nyoo xd Rude jest fajne nyo XD wogole nie moge z tego zdjecia... mina piekna... okluary siostry na nosie... moje to te co ma mroczna postac z tylu xd i wogole nie moge rofl takie zdiecie najlepsze nyoo xd Wspomnienia sa z nich XDD hehe... no... a ile bylo smiechu przy tym 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:21 pm
eek 4laugh 4laugh 4laugh *szalenstwoooooo* heart heart heart 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:22 pm
Leylla eek 4laugh 4laugh 4laugh *szalenstwoooooo* heart heart heart 4laugh 4laugh 4laugh Leylla!!! *skok na nia* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:24 pm
Aidanna Leylla!!! *skok na nia* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh eufooooriaaaaaa *przewraca sie* *tuuuuuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:25 pm
co tam u was slychac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:26 pm
Leylla Aidanna Leylla!!! *skok na nia* 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh eufooooriaaaaaa *przewraca sie* *tuuuuuli* dzicz *tarmosi jej wlosy na glowie i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|