|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:10 am
renge_karen I tralalala........
UMCY UMCY BUMU TIKA TAK.......
Ale nam sie impreza rozkreciła
UMCY UMCY BUM BAM BAM........ jaka impreza, sprawdze rtemperature, poluż sie dzieweczko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:10 am
Aidanna ale ja jeszcze nie wiem czy bede jechac xd bo narazie tatus powiedzial ze musze odpracowac mandacik za 150zl xp yyy... mandacik? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:11 am
EvilYuki Aidanna ale ja jeszcze nie wiem czy bede jechac xd bo narazie tatus powiedzial ze musze odpracowac mandacik za 150zl xp yyy... mandacik? sweatdrop za jazde bez biletu... raz czlowiek zapomni i oczywiscie kanar byl... i nie mialam nawet jak uciec crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:12 am
1. Ciemna Strona Pomidora - Aborcja [3:40]
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeCzuszka znika sobie, BAYU BAYU ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna EvilYuki Aidanna ale ja jeszcze nie wiem czy bede jechac xd bo narazie tatus powiedzial ze musze odpracowac mandacik za 150zl xp yyy... mandacik? sweatdrop za jazde bez biletu... raz czlowiek zapomni i oczywiscie kanar byl... i nie mialam nawet jak uciec crying uh! la la...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:14 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna ale ja jeszcze nie wiem czy bede jechac xd bo narazie tatus powiedzial ze musze odpracowac mandacik za 150zl xp yyy... mandacik? sweatdrop za jazde bez biletu... raz czlowiek zapomni i oczywiscie kanar byl... i nie mialam nawet jak uciec crying uh! la la... no wez idz... targedia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:15 am
Aidanna no wez idz... targedia crying jojć, popieram...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:17 am
BeeWolf_san BeeCzuszka znika sobie, BAYU BAYU ... baj baj. wink 4. Ciemna Strona Pomidora - Gruszka [2:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:17 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna ale ja jeszcze nie wiem czy bede jechac xd bo narazie tatus powiedzial ze musze odpracowac mandacik za 150zl xp yyy... mandacik? sweatdrop za jazde bez biletu... raz czlowiek zapomni i oczywiscie kanar byl... i nie mialam nawet jak uciec crying uh! la la... no wez idz... targedia crying bylo zaplacic w przeciagu 7 dni blaugh a nie grac bohatera... blaugh bylo by taniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:21 am
Ozzwald bylo zaplacic w przeciagu 7 dni blaugh a nie grac bohatera... blaugh bylo by taniej no ale to mama chciala sie klucic zeby nie placic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:23 am
reklamy sa strasznie głupie. nie sadzicicie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:25 am
Aidanna Ozzwald bylo zaplacic w przeciagu 7 dni blaugh a nie grac bohatera... blaugh bylo by taniej no ale to mama chciala sie klucic zeby nie placic xp sluchaj sie mnie... blaugh a tacie mowilas czyj to byl pomysl ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:28 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald bylo zaplacic w przeciagu 7 dni blaugh a nie grac bohatera... blaugh bylo by taniej no ale to mama chciala sie klucic zeby nie placic xp sluchaj sie mnie... blaugh a tacie mowilas czyj to byl pomysl ? nie no tacie powiedzialam ze dostalam mandat a on ze bede musiala zapracowac na to gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|