|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:00 am
EvilYuki Ozzwald oo bee ja sie pisze na masarzyste pieknych kobiet w twoim senatorium... wystarczy mi maly pokuj z lozkiem i z lazienka mrgreen i z barkiem ninja nie no cala ville mamy i iprezujemy nad morzem w piekna goraca noc na Ibizie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:00 am
Aidanna Ozzwald oo bee ja sie pisze na masarzyste pieknych kobiet w twoim senatorium... wystarczy mi maly pokuj z lozkiem i z lazienka mrgreen ale ty jestes pielegniarka xd to bedzie pielegniarka i masazystka, 2 w 1, jak te szampony z odzywka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:01 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald ale chyba do lozka na noc wrocisz.... crying borland c++ bulider mi szfankuje... podetne sobie zyly crying nie... mowie... woel patryka i kartona xd osz ty... *przytula sie do Bee* to ty ze mna do lozka pojdziesz * a to se idz do Bee! nie kocham Cie juz! FOCH! *sluchac tupniecie noga* crying crying a teraz sobie placz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna EvilYuki Ozzwald oo bee ja sie pisze na masarzyste pieknych kobiet w twoim senatorium... wystarczy mi maly pokuj z lozkiem i z lazienka mrgreen i z barkiem ninja nie no cala ville mamy i iprezujemy nad morzem w piekna goraca noc na Ibizie xd mrrrr.... *rozmarza sie* goraca plaza... cieple morze... bikini... opalone cialka... mraaaauuuu... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ozzwald Aidanna Ozzwald ale chyba do lozka na noc wrocisz.... crying borland c++ bulider mi szfankuje... podetne sobie zyly crying nie... mowie... woel patryka i kartona xd osz ty... *przytula sie do Bee* to ty ze mna do lozka pojdziesz * Bede mogla popatrzec? ninja Popatrzec i nie tylko, z ozzwaldem nie raz kimalismy we dwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san EvilYuki Ozzwald Aidanna Ozzwald ale chyba do lozka na noc wrocisz.... crying borland c++ bulider mi szfankuje... podetne sobie zyly crying nie... mowie... woel patryka i kartona xd osz ty... *przytula sie do Bee* to ty ze mna do lozka pojdziesz * Bede mogla popatrzec? ninja Popatrzec i nie tylko, z ozzwaldem nie raz kimalismy we dwa. a moge wziac kamere? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Aidanna Ozzwald oo bee ja sie pisze na masarzyste pieknych kobiet w twoim senatorium... wystarczy mi maly pokuj z lozkiem i z lazienka mrgreen ale ty jestes pielegniarka xd to bedzie pielegniarka i masazystka, 2 w 1, jak te szampony z odzywka. nio 4laugh heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:03 am
BeeWolf_san Popatrzec i nie tylko, z ozzwaldem nie raz kimalismy we dwa. ty a moze jutro sobie zamiast kimac to wypijemy we dwa... odwale gielde i wieczorem z moim litrowym faxem wpadne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:03 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Ozzwald oo bee ja sie pisze na masarzyste pieknych kobiet w twoim senatorium... wystarczy mi maly pokuj z lozkiem i z lazienka mrgreen i z barkiem ninja nie no cala ville mamy i iprezujemy nad morzem w piekna goraca noc na Ibizie xd mrrrr.... *rozmarza sie* goraca plaza... cieple morze... bikini... opalone cialka... mraaaauuuu... whee a ja jade w tym roku do grecji... mraa... to dopiero bedzie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:06 am
Aidanna EvilYuki mrrrr.... *rozmarza sie* goraca plaza... cieple morze... bikini... opalone cialka... mraaaauuuu... whee a ja jade w tym roku do grecji... mraa... to dopiero bedzie 4laugh Juz Cie nie lubie! scream Nie jestesmy juz przyjaciolkami! scream Oddaj mi moje kamyczki! scream *ucieka z gildii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki a moge wziac kamere? ninja Nie lubie sie nagrywac, no chyba ze ty masz taki fetysz to mozemy sie poĊwiecic. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:07 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki mrrrr.... *rozmarza sie* goraca plaza... cieple morze... bikini... opalone cialka... mraaaauuuu... whee a ja jade w tym roku do grecji... mraa... to dopiero bedzie 4laugh Juz Cie nie lubie! scream Nie jestesmy juz przyjaciolkami! scream Oddaj mi moje kamyczki! scream *ucieka z gildii* ale ja jeszcze nie wiem czy bede jechac xd bo narazie tatus powiedzial ze musze odpracowac mandacik za 150zl xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|