|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:53 am
I tralalala........
UMCY UMCY BUMU TIKA TAK.......
Ale nam sie impreza rozkreciła
UMCY UMCY BUM BAM BAM........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:54 am
wujek whee *rzuca sie na niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ale chyba do lozka na noc wrocisz.... crying borland c++ bulider mi szfankuje... podetne sobie zyly crying nie... mowie... woel patryka i kartona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
2533. gojira - [from mars to sirius] 03 from the sky [5:48]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:55 am
BeeWolf_san Aidanna mapuka mapuka... co galy wybaluszasz? jak tam sanatorium? gotowe na nasz przyjazd ninja Tak gotowe Mapooka mapooka, szaka szaka szaka laka foo: Yamboo - Mapouka [2:52] *śmiech* XDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:56 am
Aidanna Ozzwald ale chyba do lozka na noc wrocisz.... crying borland c++ bulider mi szfankuje... podetne sobie zyly crying nie... mowie... woel patryka i kartona xd osz ty... *przytula sie do Bee* to ty ze mna do lozka pojdziesz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:56 am
BeeWolf_san Aidanna mapuka mapuka... co galy wybaluszasz? jak tam sanatorium? gotowe na nasz przyjazd ninja Tak gotowe Mapooka mapooka, szaka szaka szaka laka foo: Yamboo - Mapouka [2:52] nio... Ozz a ty moja prywatna pielegniarka jestes xd tylka dziewczat nie ma w kaplecie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:57 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald ale chyba do lozka na noc wrocisz.... crying borland c++ bulider mi szfankuje... podetne sobie zyly crying nie... mowie... woel patryka i kartona xd osz ty... *przytula sie do Bee* to ty ze mna do lozka pojdziesz * Bede mogla popatrzec? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald ale chyba do lozka na noc wrocisz.... crying borland c++ bulider mi szfankuje... podetne sobie zyly crying nie... mowie... woel patryka i kartona xd osz ty... *przytula sie do Bee* to ty ze mna do lozka pojdziesz * a to se idz do Bee! nie kocham Cie juz! FOCH! *sluchac tupniecie noga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oo bee ja sie pisze na masarzyste pieknych kobiet w twoim senatorium... wystarczy mi maly pokuj z lozkiem i z lazienka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:58 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald ale chyba do lozka na noc wrocisz.... crying borland c++ bulider mi szfankuje... podetne sobie zyly crying nie... mowie... woel patryka i kartona xd osz ty... *przytula sie do Bee* to ty ze mna do lozka pojdziesz * a to se idz do Bee! nie kocham Cie juz! FOCH! *sluchac tupniecie noga* crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:58 am
Ozzwald oo bee ja sie pisze na masarzyste pieknych kobiet w twoim senatorium... wystarczy mi maly pokuj z lozkiem i z lazienka mrgreen i z barkiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 10:59 am
Ozzwald oo bee ja sie pisze na masarzyste pieknych kobiet w twoim senatorium... wystarczy mi maly pokuj z lozkiem i z lazienka mrgreen ale ty jestes pielegniarka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:00 am
Aidanna Ozzwald oo bee ja sie pisze na masarzyste pieknych kobiet w twoim senatorium... wystarczy mi maly pokuj z lozkiem i z lazienka mrgreen ale ty jestes pielegniarka xd ja umiem tylko beczke pielegnowac... podajac mu kielicha jak jest chory... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:00 am
Ozzwald 2533. gojira - [from mars to sirius] 03 from the sky [5:48] foo: Submersed - [In Due Time #06] Parallelism [3:47] Jaki wujek jaki Wujek, co mnie do szpadla porownuja, Ozzwaldzie Wielka dywersja na Yuki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|