|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:28 am
Ozzwald Karnaaa Ozzwald Relację binarną r zawiera sie Xx X nazywamy symetryczną wttw dla dowolnych x, y nalezy do X, jeśli para (x, y) należy do r , to para (y,x) też należy do r. Relację r nazwiemy przeciwsymetryczną (inaczej asymetryczną) wttw dla dowolnych x, y nalezy do X z tego, że (x, y) nalezy do r wynika, że (y, x) nie nalezy do r. question takich zerzy u mnie w gim wymagaja na blache sie uczyc... heeh , fajnie , a to sie da jakoś zrozumieć ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:29 am
Karnaaa Ozzwald Karnaaa Ozzwald Relację binarną r zawiera sie Xx X nazywamy symetryczną wttw dla dowolnych x, y nalezy do X, jeśli para (x, y) należy do r , to para (y,x) też należy do r. Relację r nazwiemy przeciwsymetryczną (inaczej asymetryczną) wttw dla dowolnych x, y nalezy do X z tego, że (x, y) nalezy do r wynika, że (y, x) nie nalezy do r. question takich zerzy u mnie w gim wymagaja na blache sie uczyc... heeh , fajnie , a to sie da jakoś zrozumieć ? sweatdrop no musi sie dac... bo to definicja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:35 am
Ozzwald Karnaaa heeh , fajnie , a to sie da jakoś zrozumieć ? sweatdrop no musi sie dac... bo to definicja To moze dziwne, ale ja... cos tam jaze xd Z naszym facetem od fizyki to poprostu zaczynam inaczje myslec. Dzis zamiast jak kazdy o elektrostatyce miec to cala lekcje przegadalimsy o kwarkach i gluonach xd , lub gdy wszyscy maja ruch to my mamy : Posccie sobie pilke z pierwsza predkoscia kosmiczna, a se bedzie leciec XD. Wlasciwie to nie wiem czemu on to wszyskto robi... przeciez my to bio-chem, a nie mat-fiyz nyoo ninja W kazdym razie ciekawie jest nyoo xd Oka ja tu tylko na chwilke zawitalam nyoo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:38 am
Rin_Youkai Ozzwald Karnaaa heeh , fajnie , a to sie da jakoś zrozumieć ? sweatdrop no musi sie dac... bo to definicja To moze dziwne, ale ja... cos tam jaze xd Z naszym facetem od fizyki to poprostu zaczynam inaczje myslec. Dzis zamiast jak kazdy o elektrostatyce miec to cala lekcje przegadalimsy o kwarkach i gluonach xd , lub gdy wszyscy maja ruch to my mamy : Posccie sobie pilke z pierwsza predkoscia kosmiczna, a se bedzie leciec XD. Wlasciwie to nie wiem czemu on to wszyskto robi... przeciez my to bio-chem, a nie mat-fiyz nyoo ninja W kazdym razie ciekawie jest nyoo xd Oka ja tu tylko na chwilke zawitalam nyoo ninja ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:45 am
Ozzwald Karnaaa Ozzwald Relację binarną r zawiera sie Xx X nazywamy symetryczną wttw dla dowolnych x, y nalezy do X, jeśli para (x, y) należy do r , to para (y,x) też należy do r. Relację r nazwiemy przeciwsymetryczną (inaczej asymetryczną) wttw dla dowolnych x, y nalezy do X z tego, że (x, y) nalezy do r wynika, że (y, x) nie nalezy do r. question takich zerzy u mnie w gim wymagaja na blache sie uczyc... no i co straszysz młodzież?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:50 am
czesc ludzie! *wchodzi w nowych trapkach za 12zl* a zem sie wykosztowala rofl co tam u was? *tanczy sobie* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:51 am
EvilYuki Ozzwald Karnaaa Ozzwald Relację binarną r zawiera sie Xx X nazywamy symetryczną wttw dla dowolnych x, y nalezy do X, jeśli para (x, y) należy do r , to para (y,x) też należy do r. Relację r nazwiemy przeciwsymetryczną (inaczej asymetryczną) wttw dla dowolnych x, y nalezy do X z tego, że (x, y) nalezy do r wynika, że (y, x) nie nalezy do r. question takich zerzy u mnie w gim wymagaja na blache sie uczyc... no i co straszysz młodzież?! scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:53 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald takich zerzy u mnie w gim wymagaja na blache sie uczyc... no i co straszysz młodzież?! scream twisted No wlaśnie sadysto ninja weekend jest a ten mnie regulkami terroryzuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:57 am
Karnaaa Ozzwald EvilYuki Ozzwald takich zerzy u mnie w gim wymagaja na blache sie uczyc... no i co straszysz młodzież?! scream twisted No wlaśnie sadysto ninja weekend jest a ten mnie regulkami terroryzuje *patrzy na nia... na Ozza* ty terroristo.... MATMA ZLAAAA!! gupi ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|