|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:52 am
Anuko mrgreen wreszcie weeeeeeekeeeeend ^^ Ja juz ledwo wyrabialam nyooo =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:03 am
Twisted_Exile ninja Mandy wymiata uwielbiam ta dziewczyne mrgreen twisted JA tez nyoo xd twisted Buuu ja musze spadac .__. pap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:04 am
Rin_Youkai Twisted_Exile ninja Mandy wymiata uwielbiam ta dziewczyne mrgreen twisted JA tez nyoo xd twisted Buuu ja musze spadac .__. pap *wychyla sie z szafy* papa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:23 am
Relację binarną r zawiera sie Xx X nazywamy symetryczną wttw dla dowolnych x, y nalezy do X, jeśli para (x, y) należy do r , to para (y,x) też należy do r. Relację r nazwiemy przeciwsymetryczną (inaczej asymetryczną) wttw dla dowolnych x, y nalezy do X z tego, że (x, y) nalezy do r wynika, że (y, x) nie nalezy do r.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:25 am
Ozzwald Relację binarną r zawiera sie Xx X nazywamy symetryczną wttw dla dowolnych x, y nalezy do X, jeśli para (x, y) należy do r , to para (y,x) też należy do r. Relację r nazwiemy przeciwsymetryczną (inaczej asymetryczną) wttw dla dowolnych x, y nalezy do X z tego, że (x, y) nalezy do r wynika, że (y, x) nie nalezy do r. question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 9:26 am
Karnaaa Ozzwald Relację binarną r zawiera sie Xx X nazywamy symetryczną wttw dla dowolnych x, y nalezy do X, jeśli para (x, y) należy do r , to para (y,x) też należy do r. Relację r nazwiemy przeciwsymetryczną (inaczej asymetryczną) wttw dla dowolnych x, y nalezy do X z tego, że (x, y) nalezy do r wynika, że (y, x) nie nalezy do r. question takich zerzy u mnie w gim wymagaja na blache sie uczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|