|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:27 pm
Autark Aidanna Autark *rzuca sie na podloge* bombarduja z mozdziezu ninja eek a ty co czlowieku wyprawiasz!!?? gonk no preciez jest wojna, trza sie bronic lub przynajmniej zchowac ninja czy moge sie schowac z Toba pod lozkiem? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:28 pm
EvilYuki Autark Aidanna Autark *rzuca sie na podloge* bombarduja z mozdziezu ninja eek a ty co czlowieku wyprawiasz!!?? gonk no preciez jest wojna, trza sie bronic lub przynajmniej zchowac ninja czy moge sie schowac z Toba pod lozkiem? 3nodding tam grasuje pajak ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:29 pm
NYU whee 4laugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:30 pm
Aidanna EvilYuki Autark Aidanna Autark *rzuca sie na podloge* bombarduja z mozdziezu ninja eek a ty co czlowieku wyprawiasz!!?? gonk no preciez jest wojna, trza sie bronic lub przynajmniej zchowac ninja czy moge sie schowac z Toba pod lozkiem? 3nodding tam grasuje pajak ninja Autark mnie ochroni... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:32 pm
EvilYuki Autark mnie ochroni... mrgreen ok, to uciekajmy pod lozko ninja stare cytaty stare smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:33 pm
Twisted_Exile NYU whee 4laugh rofl mrgreen twisted Nyooo 4laugh Akichabaraaa Akichabaraa rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:34 pm
Rin_Youkai Twisted_Exile NYU whee 4laugh rofl mrgreen twisted Nyooo 4laugh Akichabaraaa Akichabaraa rofl gemaaaaaaaaaaaaaa rofl mrgreen twisted lol rofl rofl rofl uwielbiam DiGi Charat rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:34 pm
Autark ok, to uciekajmy pod lozko ninja *chowaja sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:36 pm
Twisted_Exile Rin_Youkai Twisted_Exile NYU whee 4laugh rofl mrgreen twisted Nyooo 4laugh Akichabaraaa Akichabaraa rofl gemaaaaaaaaaaaaaa rofl mrgreen twisted lol rofl rofl rofl uwielbiam DiGi Charat rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol Mule Mule XDD Po tej drugiej stronie czuje się jakos dziwnie XD Miesnie Miesnie xd DD kocham kazdy odcinek ich 4laugh xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:40 pm
Witam Nyoooooooo whee A teraz ty Twist nyoo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:45 pm
EvilYuki Autark ok, to uciekajmy pod lozko ninja *chowaja sie* gdzie ten pajak ninja ni ma mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|