|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:48 am
BeeWolf_san Yuki zadanie hmmm . hm hm hmh mhmh hm hm hmh POKARZ CYCKI Piersi, a nie cycki scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:49 am
EvilYuki BeeWolf_san Yuki zadanie hmmm . hm hm hmh mhmh hm hm hmh POKARZ CYCKI Piersi, a nie cycki scream ale jak by to brzmało jak bym powiedział pokarz piersi, cała wypowiedz lerzy. Rin tam nic nie ma. Dobra znikam na trening papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:51 am
BeeWolf_san Rin tam nic nie ma. Dobra znikam na trening papa to sa Cyckki nyoo xd A no lec lec bo sie spoznisz i bedziesz pompki robil nyoo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:53 am
Nightcatt Rin_Youkai Nightcatt Autark ta nie oddam bo mam tylko jedna xp stare podziel sie z kobieta a nie nyoo xd * wyciaga z plecaka wlasna kielbase i wrecza Nightcat * whee prosze nyoo 4laugh a ile to sie namarudził dzis zebym zjadła kawałek miesa a jak co do czego to nie da mrgreen ale nie ta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:53 am
Rodzyn nyoo ninja Gdzie jest rodzyn ninja Akcjia poszukiwwcza nr 234 ninja Cel: Znalezc Rodzyna nyoo xd Ja tez mykam papa nyoo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:55 am
Wieczorek!!!!!!!
Co wy zbolce.... o cyckach gadacie.... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:55 am
Rin_Youkai BeeWolf_san Rin tam nic nie ma. Dobra znikam na trening papa to sa Cyckki nyoo xd A no lec lec bo sie spoznisz i bedziesz pompki robil nyoo xd a mi sie spac chce, a musze matme zrobic... ale proste zadanka, wartosc bezwzgledna i te sprawy, powtorzonko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:59 am
EvilYuki Rin_Youkai BeeWolf_san Rin tam nic nie ma. Dobra znikam na trening papa to sa Cyckki nyoo xd A no lec lec bo sie spoznisz i bedziesz pompki robil nyoo xd a mi sie spac chce, a musze matme zrobic... ale proste zadanka, wartosc bezwzgledna i te sprawy, powtorzonko. Buuuuuuuuu!!!!!!! taka łatwizna......... a ja na rozszerzonej głupa przypalam na lekcjach ze rozumiem @.@
cocinus z sinusa i do potegi 13 podzielnoe przez.......... @.@.......
PinkYuki zamien sie na zadania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 10:19 am
Cio to nikogo nie ma........... crying cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 10:21 am
4laugh 4laugh 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf whee *przebiega przez gildie * whee whee whee whee heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 10:22 am
Twisted_Exile 4laugh 4laugh 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf whee *przebiega przez gildie * whee whee whee whee heart 4laugh Uaaaaa, Moherowy Beret~! scream *Biegnie po swoja rozdzke razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 10:23 am
Cremmy Twisted_Exile 4laugh 4laugh 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf whee *przebiega przez gildie * whee whee whee whee heart 4laugh Uaaaaa, Moherowy Beret~! scream *Biegnie po swoja rozdzke razz * grozisz mi :> twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 10:25 am
Twisted_Exile Cremmy Twisted_Exile 4laugh 4laugh 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf 4laugh mraf whee *przebiega przez gildie * whee whee whee whee heart 4laugh Uaaaaa, Moherowy Beret~! scream *Biegnie po swoja rozdzke razz * grozisz mi :> twisted Aaaa, jednak nei moher ^^" Mohery to od razu dzwonia po wsparcie :> (Rydzyk squad itepe ) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|