|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:19 am
BeeWolf_san No to wyobraź sobie, że to ja byłem zatyczka od odpływu,pewnie nie raz na nim siadałas. eek nie marudzic pakowac sie. Siadanie na zatyczke od wanny jest u mnie nie mozliwe XDd. Ok Ok ! Jade jade nyooo XD, ale to Rodzyn za mnie odpowiada nyoo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:20 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai NIe wsiadam do samochodu nieznajomych nyoo ninja no ale jedziesz ze mna xd Aaa jak Rodzyn jedzie to ja tez moge nyoo ninja Rodzyn pamietaj odpowiadasz za swoje mlodsze dziecko nyoo XDD to ja mam juz dziecko... osz eek gonk Tak nie pamietasz mnie MAMO gonk nyooooo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:21 am
pakuj sie, bo cię wujek BeeWolf nie weźmie... miałeś mieć bikini! Gdzie masz bikini?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:22 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai NIe wsiadam do samochodu nieznajomych nyoo ninja no ale jedziesz ze mna xd Aaa jak Rodzyn jedzie to ja tez moge nyoo ninja Rodzyn pamietaj odpowiadasz za swoje mlodsze dziecko nyoo XDD to ja mam juz dziecko... osz eek gonk Tak nie pamietasz mnie MAMO gonk nyooooo! eek eek eek eek osz szok eek eek eek eek tak tak dziecko... *kim ona jest eek * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki pakuj sie, bo cię wujek BeeWolf nie weźmie... miałeś mieć bikini! Gdzie masz bikini?! scream nie stac mnie na bikini, kosztuje okolo 7k sweatdrop ale gotowy to ja jestem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki pakuj sie, bo cię wujek BeeWolf nie weźmie... miałeś mieć bikini! Gdzie masz bikini?! scream Dobra ale prosze cie aby duł od bikini ni był zbyt skompy bo popsujesz mi wkacje talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:23 am
EvilYuki pakuj sie, bo cię wujek BeeWolf nie weźmie... miałeś mieć bikini! Gdzie masz bikini?! scream *przytaszcza z piec walizek* jedziemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:23 am
Autark EvilYuki pakuj sie, bo cię wujek BeeWolf nie weźmie... miałeś mieć bikini! Gdzie masz bikini?! scream nie stac mnie na bikini, kosztuje okolo 7k sweatdrop ale gotowy to ja jestem mrgreen no to jedziemy! ale, ale... na Ibize dojedzie sie tym gruchotem? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:24 am
EvilYuki pakuj sie, bo cię wujek BeeWolf nie weźmie... miałeś mieć bikini! Gdzie masz bikini?! scream Yuki za duzo wymagasz do facetow nyoo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna eek eek eek eek osz szok eek eek eek eek tak tak dziecko... *kim ona jest eek * xd nie wiem coście z Ozzwaldem robili ale mozna było sie tego domyslać. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki pakuj sie, bo cię wujek BeeWolf nie weźmie... miałeś mieć bikini! Gdzie masz bikini?! scream Yuki za duzo wymagasz do facetow nyoo XD nieprawda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:25 am
EvilYuki Autark EvilYuki pakuj sie, bo cię wujek BeeWolf nie weźmie... miałeś mieć bikini! Gdzie masz bikini?! scream nie stac mnie na bikini, kosztuje okolo 7k sweatdrop ale gotowy to ja jestem mrgreen no to jedziemy! ale, ale... na Ibize dojedzie sie tym gruchotem? confused Dojedziemy dojedziemy, moj czarny kot faszysta tego dopiluje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:26 am
BeeWolf_san Aidanna eek eek eek eek osz szok eek eek eek eek tak tak dziecko... *kim ona jest eek * xd nie wiem coście z Ozzwaldem robili ale mozna było sie tego domyslać. pirate a prosze bardzo wyprzyj sie mnie nyoo wyprzyj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:26 am
BeeWolf_san Aidanna eek eek eek eek osz szok eek eek eek eek tak tak dziecko... *kim ona jest eek * xd nie wiem coście z Ozzwaldem robili ale mozna było sie tego domyslać. pirate no ale zeby potomka miec rofl bosz ninja talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|