|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:57 am
Aidanna Mr-Syf sea-wolf witam piekne panie 4laugh stare aha... bo ty tez piekna pani jestes xd zebys zaraz nie plakala xd ... na pewno jestem piekniejsza pani niz ty 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:59 am
Rin_Youkai sea-wolf witam piekne panie 4laugh ZAWAŁ NYOOO!! ZAWAL NYOO eek nowy obiekt na ekranie i ja juz w panike w padam nyoo #_# ( zarazilam sie tym od koni nyoo XD ) spokojnie Rin... wdech... wydech xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:59 am
Aidanna sea-wolf witam piekne panie 4laugh a ti to kto? ninja bo ja Rodzyn Aidanna! xd a ja eee... babcia Yuki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:00 am
Mr-Syf Aidanna Mr-Syf sea-wolf witam piekne panie 4laugh stare aha... bo ty tez piekna pani jestes xd zebys zaraz nie plakala xd ... na pewno jestem piekniejsza pani niz ty 3nodding xd to zakladaj bikini i jedziesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san generated a random number between
3 and 8 ...
4!
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:01 am
EvilYuki Aidanna sea-wolf witam piekne panie 4laugh a ti to kto? ninja bo ja Rodzyn Aidanna! xd a ja eee... babcia Yuki chyba az tak stara nie jestes... a moze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:02 am
Aidanna Rin_Youkai sea-wolf witam piekne panie 4laugh ZAWAŁ NYOOO!! ZAWAL NYOO eek nowy obiekt na ekranie i ja juz w panike w padam nyoo #_# ( zarazilam sie tym od koni nyoo XD ) spokojnie Rin... wdech... wydech xd * siada na kanapie i dyszu glosno * eek Ludzie nie stresujcie mnie tak nyoo xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:02 am
Aidanna Mr-Syf Aidanna Mr-Syf sea-wolf witam piekne panie 4laugh stare aha... bo ty tez piekna pani jestes xd zebys zaraz nie plakala xd ... na pewno jestem piekniejsza pani niz ty 3nodding xd to zakladaj bikini i jedziesz xd nieee... bo jeszcze z wrazenia padniesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:03 am
my juz gotowe zeby do sanatorium jechac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:04 am
Mr-Syf nieee... bo jeszcze z wrazenia padniesz... nie no ja musze to zabaczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:04 am
Aidanna my juz gotowe zeby do sanatorium jechac rofl ta jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:05 am