|
|
|
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 7:58 am
opcy Tartlet łot du ju min baj dis, ju cziksfaka stare 'pospierdalaj' jak zwykle swietna riposta... nic dodac nic ujac... edit// *patrzy na post Generala* jednak mozna cos dodac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 12:24 am
Kiray opcy Tartlet łot du ju min baj dis, ju cziksfaka stare 'pospierdalaj' jak zwykle swietna riposta... nic dodac nic ujac...
...i chuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 6:00 am
revcat Kiray opcy Tartlet łot du ju min baj dis, ju cziksfaka stare 'pospierdalaj' jak zwykle swietna riposta... nic dodac nic ujac... ...i chuj... dziwnym nie jest..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 12:22 pm
heh, w sumie dobry chuj nie jest zły : P ja tam się nie czepiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 9:13 am
Jestem nowy.... Więc pozwólcie mi trochę w tej *MELINIE* PO klnąc XD
Zacznijmy od słowa... Hmmmm rofl
Może Kurwa (Dla nie spolonizowanych Qrwa XD )
Definicja
a) Kurwa to kobieta lekkich obyczajów... O niskim wykształceniu (chodz wyzszym niz Lepper biggrin ) Zarabiająca na zycie po przez "sprzedawanie" swojego ciała. Możemy tutaj powiedziec o pewnym wyraźnym nie detalicznym spojrzeniu na jej zawód... Ona ciała nie sprzedaje Ona je pokazuje XD
b) Jest to przeklenstwo, którego używaja ludzie Homo Erictus...
A więc Czekajcie KURWA na mo0je nowe posty XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 9:17 am
doprawdy urocze p. Miodek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 11:46 am
Charon PL Jestem nowy.... Więc pozwólcie mi trochę w tej *MELINIE* PO klnąc XD Zacznijmy od słowa... Hmmmm rofl Może Kurwa (Dla nie spolonizowanych Qrwa XD ) Definicjaa) Kurwa to kobieta lekkich obyczajów... O niskim wykształceniu (chodz wyzszym niz Lepper biggrin ) Zarabiająca na zycie po przez "sprzedawanie" swojego ciała. Możemy tutaj powiedziec o pewnym wyraźnym nie detalicznym spojrzeniu na jej zawód... Ona ciała nie sprzedaje Ona je pokazuje XD b) Jest to przeklenstwo, którego używaja ludzie Homo Erictus... A więc Czekajcie KURWA na mo0je nowe posty XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 7:03 am
Kibono Hikari No to na poczatek dowcip : Tato, tato - wola maly Jasio - czemu oklejasz chomika tasma?? Tata odpowiada - zeby sie nie porwal jak go bede ruchac.tada a wiesz czym się różni żyd od zapiekanki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 7:07 am
Charon PL Jestem nowy.... Więc pozwólcie mi trochę w tej *MELINIE* PO klnąc XD Zacznijmy od słowa... Hmmmm rofl Może Kurwa (Dla nie spolonizowanych Qrwa XD ) Definicjaa) Kurwa to kobieta lekkich obyczajów... O niskim wykształceniu (chodz wyzszym niz Lepper biggrin ) Zarabiająca na zycie po przez "sprzedawanie" swojego ciała. Możemy tutaj powiedziec o pewnym wyraźnym nie detalicznym spojrzeniu na jej zawód... Ona ciała nie sprzedaje Ona je pokazuje XD b) Jest to przeklenstwo, którego używaja ludzie Homo Erictus... A więc Czekajcie KURWA na mo0je nowe posty XD i tu się mylisz, chłopcze. Kurwy najczęściej są dobrze wykształcone, chociażby geishe ponadto, wielu twierdzi, że kurwa to jest cecha charakteru, a wręcz genetyczne uwarunkowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 7:10 am
Lavagetas_heqetai doprawdy urocze p. Miodek a pan to jest słodziutki, Panie Lava.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 7:36 am
Pepsiak Lavagetas_heqetai doprawdy urocze p. Miodek a pan to jest słodziutki, Panie Lava. mrrrr ;] tylko mała poprawka- geisza to nie kurwa. to kobieta ktora spiewa i tanczy i nic poza tym ;P (oczywiscie wg wschodniego pkt widzenia wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 10:23 am
Pepsiak i tu się mylisz, chłopcze. Kurwy najczęściej są dobrze wykształcone, chociażby geishe. Co ty w ogóle pierdolisz? o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 11:11 am
EvilYuki Pepsiak i tu się mylisz, chłopcze. Kurwy najczęściej są dobrze wykształcone, chociażby geishe. Co ty w ogóle pierdolisz? o_O najczęściej Twojego faceta, a czemu pytasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 11:12 am
Lavagetas_heqetai Pepsiak Lavagetas_heqetai doprawdy urocze p. Miodek a pan to jest słodziutki, Panie Lava. mrrrr ;] tylko mała poprawka- geisza to nie kurwa. to kobieta ktora spiewa i tanczy i nic poza tym ;P (oczywiscie wg wschodniego pkt widzenia wink ) nie mądralkuj, miły.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|