|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:05 pm
revcat Adwokat.Kozy revcat hmmmm z Wilkolakiem powiadasz......witaj! hmm.. moze dokladnej z Wampirem.. grajac wampierzami tak nazywalismy wlasnie wilkolaki.. siersciuchy.. hehehe....jak gralismy w wilkolaka nazywalismy wampiry pijawami.. taa.. my tez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:13 pm
Adwokat.Kozy revcat Adwokat.Kozy revcat hmmmm z Wilkolakiem powiadasz......witaj! hmm.. moze dokladnej z Wampirem.. grajac wampierzami tak nazywalismy wlasnie wilkolaki.. siersciuchy.. hehehe....jak gralismy w wilkolaka nazywalismy wampiry pijawami.. taa.. my tez wink kuna my z racqel'em mamy juz ponad 10 letni staz...a w co jeszcze grywacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:14 pm
oi! witam szeregowa....co tam jak tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:18 pm
revcat Adwokat.Kozy revcat Adwokat.Kozy revcat hmmmm z Wilkolakiem powiadasz......witaj! hmm.. moze dokladnej z Wampirem.. grajac wampierzami tak nazywalismy wlasnie wilkolaki.. siersciuchy.. hehehe....jak gralismy w wilkolaka nazywalismy wampiry pijawami.. taa.. my tez wink kuna my z racqel'em mamy juz ponad 10 letni staz...a w co jeszcze grywacie? heh.. ja swoja przygode z rpg rozpoczalem jakies 7 lat temu.. od razu od prowadzenia (padlo na mnie).. gramy w co popadnie... glownie cthulhu, wfrp, wod, ostatnio troche neuroshimy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:26 pm
Adwokat.Kozy heh.. ja swoja przygode z rpg rozpoczalem jakies 7 lat temu.. od razu od prowadzenia (padlo na mnie).. gramy w co popadnie... glownie cthulhu, wfrp, wod, ostatnio troche neuroshimy.. oi! Cthulhu to moj ulubiony system.... mrgreen garlismy tez w neuroshime..calkiem fajna...poza tym caly swiat mroku, fantasy, cyber, l5k....tylko dp i kc nie zaliczylismy.. 3nodding i jeszcze jakies tam byly wlasne rpgi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:42 pm
revcat Adwokat.Kozy heh.. ja swoja przygode z rpg rozpoczalem jakies 7 lat temu.. od razu od prowadzenia (padlo na mnie).. gramy w co popadnie... glownie cthulhu, wfrp, wod, ostatnio troche neuroshimy.. oi! Cthulhu to moj ulubiony system.... mrgreen garlismy tez w neuroshime..calkiem fajna...poza tym caly swiat mroku, fantasy, cyber, l5k....tylko dp i kc nie zaliczylismy.. 3nodding i jeszcze jakies tam byly wlasne rpgi :] widze rasowy gracz.. w neuro podoba mi sie swiat i klimat.. system musilismy troche podrasowac bo lekko nam nie pasowaly pewne sprawy ;P a cthulhu to i moj ulubiony system.. tak do grania jak i prowadzenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:45 pm
Adwokat.Kozy revcat Adwokat.Kozy heh.. ja swoja przygode z rpg rozpoczalem jakies 7 lat temu.. od razu od prowadzenia (padlo na mnie).. gramy w co popadnie... glownie cthulhu, wfrp, wod, ostatnio troche neuroshimy.. oi! Cthulhu to moj ulubiony system.... mrgreen garlismy tez w neuroshime..calkiem fajna...poza tym caly swiat mroku, fantasy, cyber, l5k....tylko dp i kc nie zaliczylismy.. 3nodding i jeszcze jakies tam byly wlasne rpgi :] widze rasowy gracz.. w neuro podoba mi sie swiat i klimat.. system musilismy troche podrasowac bo lekko nam nie pasowaly pewne sprawy ;P a cthulhu to i moj ulubiony system.. tak do grania jak i prowadzenia. hmm my w sumie zawsze cos podrasowywalismy w systemach....ale to juz taka nasza natura graczy i mg.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:48 pm
a ja grywam tylko w DnD (teraz 3.5 bo jest najfajniejsza) albo w autorskie pseudosystemy kolegi.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:51 pm
opcy a ja grywam tylko w DnD (teraz 3.5 bo jest najfajniejsza) albo w autorskie pseudosystemy kolegi......... o.. witaj.. ja jakos za dedekami nie przepadam... a jak lubisz groze to polecam.. nie ma to jak sie zrdowo pobac.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 2:58 pm
Adwokat.Kozy o.. witaj.. ja jakos za dedekami nie przepadam... a jak lubisz groze to polecam.. nie ma to jak sie zrdowo pobac.. smile witu witu...... a propos grozy na polshicie poleca wszystkie czesci Omena w sierpniu.... a jutro obcy 4...... niach niach niach....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:02 pm
opcy Adwokat.Kozy o.. witaj.. ja jakos za dedekami nie przepadam... a jak lubisz groze to polecam.. nie ma to jak sie zrdowo pobac.. smile witu witu...... a propos grozy na polshicie poleca wszystkie czesci Omena w sierpniu.... a jutro obcy 4...... niach niach niach....... mrgreen ano niach.. wink Omen.. taaa.. szatan szatan! Koza! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:07 pm
Adwokat.Kozy ano niach.. wink Omen.. taaa.. szatan szatan! Koza! biggrin no ba......... IA! IA! SHUB-NIGGURATH!!! ale na obcego sie normalnie juz ciesze..... mrgreen oprocz tego skonczylem Tacticsy i teraz gram w Beyond Good & Evil i chyba pare tygodni z mojego zyciorysu przypadnie tej grze bo jest wielka.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 3:20 pm
opcy Adwokat.Kozy ano niach.. wink Omen.. taaa.. szatan szatan! Koza! biggrin no ba......... IA! IA! SHUB-NIGGURATH!!! ale na obcego sie normalnie juz ciesze..... mrgreen oprocz tego skonczylem Tacticsy i teraz gram w Beyond Good & Evil i chyba pare tygodni z mojego zyciorysu przypadnie tej grze bo jest wielka......... ponoc fajna... ja sie odchamiam przy battlefieldzie 2 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|