|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:55 am
Aidanna a ja bede miec wlasna pielegniarke... Ozzwalda xd *wzdycho wzdych...* xd >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyoo co za wykorzystywaczki nyoo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Leylla EvilYuki a Iwil wyrwie sobie jakiegoś murzyna. mru mru ja tez cem 3nodding whee a ja bede miec wlasna pielegniarke... Ozzwalda xd no, a ja własnego murzyna... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:56 am
Rin_Youkai Nyoo co za wykorzystywaczki nyoo xd a tam, odrazu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:57 am
Leylla Aidanna ja tez mam komplesy ale co tam... xd raz sie zyje co nie?! 4laugh hmmm... nio dobra niech bedzie 4laugh xd no walsnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:57 am
Leylla Rin_Youkai Nyoo co za wykorzystywaczki nyoo xd a tam, odrazu mrgreen Wlasnie tak Nyoo, napewno bedziecie tma duzo jesc nyoo i pic nyoo i czerpac kozysci za dormo nyooo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:58 am
Leylla Aidanna a ja bede miec wlasna pielegniarke... Ozzwalda xd *wzdycho wzdych...* xd > moja pielegniarka xd wara od niego ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:59 am
Aidanna moja pielegniarka xd wara od niego ninja nie chce twojej pielegniarki blaugh wole pana prywatnego doktora twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:00 am
Rin_Youkai Leylla Rin_Youkai Nyoo co za wykorzystywaczki nyoo xd a tam, odrazu mrgreen Wlasnie tak Nyoo, napewno bedziecie tma duzo jesc nyoo i pic nyoo i czerpac kozysci za dormo nyooo xd nyo wlasnie... xd a wszystko dzieki Beczulce i starej babci Yuki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:00 am
Leylla Aidanna moja pielegniarka xd wara od niego ninja nie chce twojej pielegniarki blaugh wole pana prywatnego doktora twisted ja chce miec kogos tylko dla siebie... *wzdych...* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:01 am
Aidanna Rin_Youkai Leylla Rin_Youkai Nyoo co za wykorzystywaczki nyoo xd a tam, odrazu mrgreen Wlasnie tak Nyoo, napewno bedziecie tma duzo jesc nyoo i pic nyoo i czerpac kozysci za dormo nyooo xd nyo wlasnie... xd a wszystko dzieki Beczulce i starej babci Yuki 3nodding dary prosze przesylac na moj adres domowy,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:04 am
Leylla Aidanna moja pielegniarka xd wara od niego ninja nie chce twojej pielegniarki blaugh wole pana prywatnego doktora twisted Bee ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:04 am
EvilYuki dary prosze przesylac na moj adres domowy, fajnie wygladasz mrgreen zaluz jeszcze do tego ten czarny staniczek rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:05 am
hmm... skoro nie masz innych ciekawych propozycji mrgreen twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 8:06 am
Leylla EvilYuki dary prosze przesylac na moj adres domowy, fajnie wygladasz mrgreen zaluz jeszcze do tego ten czarny staniczek rofl xd stanik tzw cycnik nyoo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|