|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:46 am
Aidanna a i wazne: wyjazd do sanatorium nio... xd a na co bedziemy sie leczyc?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:47 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Witam xd Co je nowego ninja question no o wilku mowa... jedziesz z nami do sanatorium na Ibizie xd Oz w morde czyzby cos waznego przegapla xd Kyaa! Ja se wlasnie ostatnio taki fajny kompet na plaze kupialm XD * a ja musze sobie kupic gonk a i wazne: wyjazd do sanatorium nio... xd Ale dalej nie wiem gdzie mam jechac XD Na jaka ibize XDD bo Beczka podobno ma sanatorium na Ibizie i nas zaprosil rofl bo Yuki stara babcia musi wypaczac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:48 am
Aidanna bo Beczka podobno ma sanatorium na Ibizie i nas zaprosil rofl bo Yuki stara babcia musi wypaczac xd dokładnie! Rodzyn miał mi załątwić wakacje w sanatorium, ale BeeWolf wyrwałsię, że on ma własne sanatorium... więc jedziemy do niego ,tylko musimy lataćw bikini 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:48 am
Leylla Aidanna a i wazne: wyjazd do sanatorium nio... xd a na co bedziemy sie leczyc?? mrgreen na zimowa handre xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:49 am
ooo o to ja jade... przyda sie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:49 am
EvilYuki Aidanna bo Beczka podobno ma sanatorium na Ibizie i nas zaprosil rofl bo Yuki stara babcia musi wypaczac xd dokładnie! Rodzyn miał mi załątwić wakacje w sanatorium, ale BeeWolf wyrwałsię, że on ma własne sanatorium... więc jedziemy do niego ,tylko musimy lataćw bikini 3nodding Nyoo to zle nyoo . Tak nie mozna Nyoo ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:50 am
Aidanna Leylla Aidanna a i wazne: wyjazd do sanatorium nio... xd a na co bedziemy sie leczyc?? mrgreen na zimowa handre xd a Iwil wyrwie sobie jakiegoś murzyna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:50 am
EvilYuki dokładnie! Rodzyn miał mi załątwić wakacje w sanatorium, ale BeeWolf wyrwałsię, że on ma własne sanatorium... więc jedziemy do niego ,tylko musimy lataćw bikini 3nodding ale ja mam kompleksy i nie chce ich pokazywac calemu swiatu crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:51 am
Leylla EvilYuki dokładnie! Rodzyn miał mi załątwić wakacje w sanatorium, ale BeeWolf wyrwałsię, że on ma własne sanatorium... więc jedziemy do niego ,tylko musimy lataćw bikini 3nodding ale ja mam kompleksy i nie chce ich pokazywac calemu swiatu crying xd nioe przeca ja tez mam, ale sami swoi beda... co sie wstydzic... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:51 am
EvilYuki a Iwil wyrwie sobie jakiegoś murzyna. mru mru ja tez cem 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:52 am
Leylla EvilYuki dokładnie! Rodzyn miał mi załątwić wakacje w sanatorium, ale BeeWolf wyrwałsię, że on ma własne sanatorium... więc jedziemy do niego ,tylko musimy lataćw bikini 3nodding ale ja mam kompleksy i nie chce ich pokazywac calemu swiatu crying xd ja tez mam komplesy ale co tam... xd raz sie zyje co nie?! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:52 am
EvilYuki nioe przeca ja tez mam, ale sami swoi beda... co sie wstydzic... mrgreen no a ten murzyn?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:53 am
Leylla EvilYuki a Iwil wyrwie sobie jakiegoś murzyna. mru mru ja tez cem 3nodding whee a ja bede miec wlasna pielegniarke... Ozzwalda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 7:53 am
Aidanna ja tez mam komplesy ale co tam... xd raz sie zyje co nie?! 4laugh hmmm... nio dobra niech bedzie 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|