|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna nie... bo ty jestes glidiowa maruda razem z Rufusem xd confused nie powiedzialabym ale niewazne confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:41 pm
Rin_Youkai Aidanna o boze.... o bosze.... ja uwielbiam te psimy... matko... te lapy... *zaczyna sie pisk i wogole* ONNNEEEEEE SA TAKIE SLOOODKIE!!!! gonk ja mam chyba jedyna suczke w moim miescie ninja reszta same psy . ( Juz nie mowie, ze co chwile ktos mnie zaczepia proponujac mi dopuszczenie =__='' - A niech sie wala = = ) NIECH SIE WALĄ! scream mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:42 pm
Rin_Youkai Aidanna o boze.... o bosze.... ja uwielbiam te psimy... matko... te lapy... *zaczyna sie pisk i wogole* ONNNEEEEEE SA TAKIE SLOOODKIE!!!! gonk ja mam chyba jedyna suczke w moim miescie ninja reszta same psy . ( Juz nie mowie, ze co chwile ktos mnie zaczepia proponujac mi dopuszczenie =__='' - A niech sie wala = = ) ja bedziesz miec szczeniaki to daj mi jednego... ja kocham te psy xd gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:44 pm
Terrorystka Frania Rin_Youkai ja mam chyba jedyna suczke w moim miescie ninja reszta same psy . ( Juz nie mowie, ze co chwile ktos mnie zaczepia proponujac mi dopuszczenie =__='' - A niech sie wala = = ) NIECH SIE WALĄ! scream mrgreen Kyaa! Nie w tym sensie XDDDD Niech sie Ci ludzie wala =_= nie zamierzam swoja Bube na takie stresy z jakimis psami pozwalac. Ona i tak jest strasznie bojazliwa( chodz nigdy nie oberwala w dupe -_- ) i ciagle trzeba ja tulic, glaskac i piescic. To najbardziej rozpuszczony pies na swiecie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:44 pm
umdigidigi umpapa umdigidigi umpapa... I'm profesor Ludwik van Dreik... Ludwik van dreik rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:46 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna o boze.... o bosze.... ja uwielbiam te psimy... matko... te lapy... *zaczyna sie pisk i wogole* ONNNEEEEEE SA TAKIE SLOOODKIE!!!! gonk ja mam chyba jedyna suczke w moim miescie ninja reszta same psy . ( Juz nie mowie, ze co chwile ktos mnie zaczepia proponujac mi dopuszczenie =__='' - A niech sie wala = = ) ja bedziesz miec szczeniaki to daj mi jednego... ja kocham te psy xd gonk heart nie nie bedzie XDD Ona by porodu nie przezyla XD Za duzy stres dla niej XD.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:47 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai ja mam chyba jedyna suczke w moim miescie ninja reszta same psy . ( Juz nie mowie, ze co chwile ktos mnie zaczepia proponujac mi dopuszczenie =__='' - A niech sie wala = = ) NIECH SIE WALĄ! scream mrgreen Kyaa! Nie w tym sensie XDDDD Niech sie Ci ludzie wala =_= nie zamierzam swoja Bube na takie stresy z jakimis psami pozwalac. Ona i tak jest strasznie bojazliwa( chodz nigdy nie oberwala w dupe -_- ) i ciagle trzeba ja tulic, glaskac i piescic. To najbardziej rozpuszczony pies na swiecie XD XD wiem napisałam to zeby ludzie sie walili a nie pisaki wink źle to zinerepretowałam XD a ty skumałas XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|