|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Aidanna no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl Ja tam lubie czasem w krwi sie upaplac mrgreen < nie moge sie doczekac grzebania w ludziach twisted na medycynie XD > sadystka xd xd xd A tam od razu wielkie halo xd Ja tylko uwielbiam sciekajaca po moich rekach krew crying CZy to cos zlego crying Dlatego zolwie mają skorupki (mogą sie przed toba schowac i dlatego tylko one przetrwaja (i orzeszki oczywiśćie)) 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:29 pm
a ja mam ta=radycyjne czarne glany 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *patrzy na jego sweterek* no dawaj garniaka i okulary xd xd garniak zostal w praniu, ok, mam cos innego ... chwilka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja mam takie ala Alukardowe XD, ale mi sie rozwalily i teraz mam adidaski =,='''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:30 pm
Terrorystka Frania nie nawidze kiełbasy :/ niech zgadne: masz psa? Ol yee XD < Bernenski pies pasterski mrgreen >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:31 pm
mam i czarne galny, ale chciałam zielone i mam (; Hyzia i Zyzia. <3 dumnam ich posiadaczką jest XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:31 pm
Rin_Youkai A ja mam takie ala Alukardowe XD, ale mi sie rozwalily i teraz mam adidaski =,=''' a ja chodze w adidasach z lenistwa... nie chce mi sie brac butow na zmiane na wfa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:32 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania nie nawidze kiełbasy :/ niech zgadne: masz psa? Ol yee XD < Bernenski pies pasterski mrgreen > wielki bialy puchaty ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:32 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania nie nawidze kiełbasy :/ niech zgadne: masz psa? Ol yee XD < Bernenski pies pasterski mrgreen > powinnam sie zatrudnic jako osoba rozwiazujaca zagdaki. D;
dzisiaj mielismy preleckje o AIDS......... nawet ciekawa ta lekjca, mimo, ze wiekszosc juz wszytko wiedziała, ale to fajnie, ze chca rozmawiac z uczniami o takich sprawach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:33 pm
Terrorystka Frania mam i czarne galny, ale chciałam zielone i mam (; Hyzia i Zyzia. <3 dumnam ich posiadaczką jest XDDDDD Uuuu, Aaa Sexy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|