|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:20 pm
Aidanna Rin_Youkai Karnaaa kurde jutro w-f mam , ciekawe co ja se zrobie xd Pamiaj: super mocny serv od chlopa = $@^#&@*^#@!#&@ AA!! ; super mocny serv od dziewki = K... TY PIE..... @&$#^@# . Testowane na 100 osobach XD nie no na wfie jak siatkowka to takie poswiecenie... i juz wiem dlaczego plecy mnie bola... mam zakwasy! xp ja uwielbiam jedna rzecz jak np gramy na duzym boisku i pileczka Psiuuuuu wypadnie daleko na boisko fecatow i moge sie prawnie wydrzec : EJ TY CHLOPCZE PODAJ!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Aidanna no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl no ba cool *sie wozi ze ma ochroniarza* HA! podskoczcie mi teraz to oberwiecie kotkiem bodyguarda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:21 pm
Autark Aidanna no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl no ba cool ja bym mu nie ufala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:24 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Autark Aidanna no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl no ba cool *sie wozi ze ma ochroniarza* HA! podskoczcie mi teraz to oberwiecie kotkiem bodyguarda xd nawet nowe glany mam cool *zaklda garnitur* ma ktos pozyczyc czarne okularki? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:25 pm
Karnaaa Rin_Youkai Aidanna no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl Ja tam lubie czasem w krwi sie upaplac mrgreen < nie moge sie doczekac grzebania w ludziach twisted na medycynie XD > sadystka xd xd xd A tam od razu wielkie halo xd Ja tylko uwielbiam sciekajaca po moich rekach krew crying CZy to cos zlego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:26 pm
Autark Aidanna Autark Aidanna no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl no ba cool *sie wozi ze ma ochroniarza* HA! podskoczcie mi teraz to oberwiecie kotkiem bodyguarda xd nawet nowe glany mam cool *zaklda garnitur* ma ktos pozyczyc czarne okularki? cool *patrzy na jego sweterek* no dawaj garniaka i okulary xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:26 pm