|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:07 pm
Aidanna Rin_Youkai KYaaa! JA odbierajac serva! ( ty normlanie zaczynasz miec za duzo wspolnego ze mna ninja ) normalnie sport nas zabije xd Zamach ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:08 pm
Autark Rin_Youkai Karnaaa a słonecznika nie chcesz? , akurat szwęda mi sie resztka gdzieś po kieszeni mrgreen Nie to nie to samo .__. ( chyba, ze to ten prazony z przyprawami co przynosi zawsze dziewczyna mojego brata xd ), ale ja moge zarzucic Mon cheri czy jakos tak XD Mon cheri mrgreen Ja nie wiem, w drugim pokoju podelko stoi XD, a ja jak to jem to mi zbyt goraco po tych alkoholach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:09 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai KYaaa! JA odbierajac serva! ( ty normlanie zaczynasz miec za duzo wspolnego ze mna ninja ) normalnie sport nas zabije xd Zamach ninja bosz... trzeba jakis bodyguardow wynajac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:09 pm
Rin_Youkai EvilYuki crying echhhhh... jaka ja niezczesliwa i zbolala... xd co sie stalo malensto jedne .___. xd to co zawsze... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:10 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai KYaaa! JA odbierajac serva! ( ty normlanie zaczynasz miec za duzo wspolnego ze mna ninja ) normalnie sport nas zabije xd Zamach ninja bosz... trzeba jakis bodyguardow wynajac ninja *macha stanowczo lapka* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:11 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai KYaaa! JA odbierajac serva! ( ty normlanie zaczynasz miec za duzo wspolnego ze mna ninja ) normalnie sport nas zabije xd Zamach ninja bosz... trzeba jakis bodyguardow wynajac ninja Dobra ja biore gazrurke , a ty biesz kalacha mrgreen same se poradzimy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:12 pm
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki crying echhhhh... jaka ja niezczesliwa i zbolala... xd co sie stalo malensto jedne .___. xd to co zawsze... mrgreen to je?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:13 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai KYaaa! JA odbierajac serva! ( ty normlanie zaczynasz miec za duzo wspolnego ze mna ninja ) normalnie sport nas zabije xd Zamach ninja bosz... trzeba jakis bodyguardow wynajac ninja Dobra ja biore gazrurke , a ty biesz kalacha mrgreen same se poradzimy XD kurde jutro w-f mam , ciekawe co ja se zrobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:15 pm
Autark Aidanna Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai KYaaa! JA odbierajac serva! ( ty normlanie zaczynasz miec za duzo wspolnego ze mna ninja ) normalnie sport nas zabije xd Zamach ninja bosz... trzeba jakis bodyguardow wynajac ninja *macha stanowczo lapka* mrgreen no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:15 pm
Karnaaa kurde jutro w-f mam , ciekawe co ja se zrobie xd Pamiaj: super mocny serv od chlopa = $@^#&@*^#@!#&@ AA!! ; super mocny serv od dziewki = K... TY PIE..... @&$#^@# . Testowane na 100 osobach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:17 pm
Aidanna no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl Ja tam lubie czasem w krwi sie upaplac mrgreen < nie moge sie doczekac grzebania w ludziach twisted na medycynie XD >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:17 pm
Rin_Youkai Karnaaa kurde jutro w-f mam , ciekawe co ja se zrobie xd Pamiaj: super mocny serv od chlopa = $@^#&@*^#@!#&@ AA!! ; super mocny serv od dziewki = K... TY PIE..... @&$#^@# . Testowane na 100 osobach XD zastosuje w razie potrzeby mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:18 pm
Rin_Youkai Karnaaa kurde jutro w-f mam , ciekawe co ja se zrobie xd Pamiaj: super mocny serv od chlopa = $@^#&@*^#@!#&@ AA!! ; super mocny serv od dziewki = K... TY PIE..... @&$#^@# . Testowane na 100 osobach XD nie no na wfie jak siatkowka to takie poswiecenie... i juz wiem dlaczego plecy mnie bola... mam zakwasy! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:19 pm
Aidanna no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl no ba cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:19 pm
Rin_Youkai Aidanna no Rin ja mam ochroniarza xd co ja sie bede meczyc rofl Ja tam lubie czasem w krwi sie upaplac mrgreen < nie moge sie doczekac grzebania w ludziach twisted na medycynie XD > sadystka xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|