|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:53 am
Terrorystka Frania Twisted_Exile ninja jakby co wladza czuwa mrgreen twisted ninja ot co. choc jedna porządna w tym krayu. XD i uczy sie wiec niedenerwowac bo nie mam ochoty na zabawe w kotka i myszke mrgreen twisted wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:53 am
Terrorystka Frania Aidanna o nieee.... gonk bede musiala kupic jaka prenumerate czy cos ninja oj aidi, aidi..... opuściłas sie XD *wali sie w twarz* ZLY RODZYN! gonk domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:55 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna o nieee.... gonk bede musiala kupic jaka prenumerate czy cos ninja oj aidi, aidi..... opuściłas sie XD *wali sie w twarz* ZLY RODZYN! gonk domokun a buuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:55 am
Rin_Youkai Aidanna *sok na nia z rozbiegu i tuli* czesc 4laugh Al ! U! A ! U, a ! XD Uwaga ja poszkodowana jestem Xd ( wybity palec ). * przytula druga reka * 4laugh *pokazuje prawie zlamana reke* ofiare na wfie normalnie ponioslam serwujac.... i jeszcze nia dzis 20 stron przepisywalam... i moje biedne bolace plecy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:56 am
twisted twisted ŁAaaaa zolwie w stanie spoczynku konsumują fistaszki pirate twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:57 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *sok na nia z rozbiegu i tuli* czesc 4laugh Al ! U! A ! U, a ! XD Uwaga ja poszkodowana jestem Xd ( wybity palec ). * przytula druga reka * 4laugh *pokazuje prawie zlamana reke* ofiare na wfie normalnie ponioslam serwujac.... i jeszcze nia dzis 20 stron przepisywalam... i moje biedne bolace plecy xd KYaaa! JA odbierajac serva! ( ty normlanie zaczynasz miec za duzo wspolnego ze mna ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:58 am
Karnaaa twisted twisted ŁAaaaa zolwie w stanie spoczynku konsumują fistaszki pirate twisted ninja Fistaszkii, orzeszkii ja wszystkie te zagryzkiiii Smakoować chce rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 11:59 am
crying
echhhhh... jaka ja niezczesliwa i zbolala... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:01 pm
Rin_Youkai Karnaaa twisted twisted ŁAaaaa zolwie w stanie spoczynku konsumują fistaszki pirate twisted ninja Fistaszkii, orzeszkii ja wszystkie te zagryzkiiii Smakoować chce rofl a słonecznika nie chcesz? , akurat szwęda mi sie resztka gdzieś po kieszeni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:01 pm
EvilYuki crying echhhhh... jaka ja niezczesliwa i zbolala... xd co sie stalo malensto jedne .___. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:03 pm
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *sok na nia z rozbiegu i tuli* czesc 4laugh Al ! U! A ! U, a ! XD Uwaga ja poszkodowana jestem Xd ( wybity palec ). * przytula druga reka * 4laugh *pokazuje prawie zlamana reke* ofiare na wfie normalnie ponioslam serwujac.... i jeszcze nia dzis 20 stron przepisywalam... i moje biedne bolace plecy xd KYaaa! JA odbierajac serva! ( ty normlanie zaczynasz miec za duzo wspolnego ze mna ninja ) normalnie sport nas zabije xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:03 pm
Karnaaa a słonecznika nie chcesz? , akurat szwęda mi sie resztka gdzieś po kieszeni mrgreen Nie to nie to samo .__. ( chyba, ze to ten prazony z przyprawami co przynosi zawsze dziewczyna mojego brata xd ), ale ja moge zarzucic Mon cheri czy jakos tak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:06 pm
Rin_Youkai Karnaaa a słonecznika nie chcesz? , akurat szwęda mi sie resztka gdzieś po kieszeni mrgreen Nie to nie to samo .__. ( chyba, ze to ten prazony z przyprawami co przynosi zawsze dziewczyna mojego brata xd ), ale ja moge zarzucic Mon cheri czy jakos tak XD Mon cheri mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 12:07 pm
Rin_Youkai Karnaaa a słonecznika nie chcesz? , akurat szwęda mi sie resztka gdzieś po kieszeni mrgreen Nie to nie to samo .__. ( chyba, ze to ten prazony z przyprawami co przynosi zawsze dziewczyna mojego brata xd ), ale ja moge zarzucic Mon cheri czy jakos tak XD No nie jest prażony ... ale prany na 100% 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|